17. MAJ. 2022 KL. 12:31

Boligselskabet Fruehøjgaard ansætter ny direktør

Susanne Toftegaard Hansen 2

Foto: Boligselskabet Fruehøjgaard

Pr. 15. juni 2022 tiltræder Susanne Toftegaard Hansen stillingen som ny direktør for Boligselskabet Fruehøjgaard

Susanne Toftegaard Hansen bliver ny direktør i Boligselskabet Fruehøjgaard pr. 15. juni 2022. Hun kommer fra en stilling som erhvervsudviklingschef ved Holstebro Kommune, hvor hun har været siden 2011 og blandt andet har haft ansvar for strategi- og projektudvikling, budgetter, personaleledelse samt relations- og netværksopbygning. Før da var Susanne udviklingschef i VIBORG egnens Erhvervsråd, hvor hun også havde ansvar for strategi- og virksomhedsudvikling, skriver boligselskabet i en pressemeddelelse.

Susanne træder derfor ind i stillingen med et bredt kendskab til strategi, udvikling og ledelse samt til arbejdet i kommuner. Desuden kommer hun med viden og erfaring indenfor bæredygtighed og grøn omstilling og har politisk tæft.

Boligselskabets nuværende formand, Bodil Sønderkjær, siger om ansættelsen af Susanne:

"Vi ser frem til at byde Susanne Toftegaard Hansen velkommen som ny direktør i Boligselskabet Fruehøjgaard. Det er godt at bo i Boligselskabet Fruehøjgaard, og det skal det blive ved med at være. Den kurs, vi har lagt med flere nybyggerier i støbeskeen og med mere fokus på social og
grøn bæredygtighed, kræver kompetent lederskab, og dét får vi i Susanne. Med sit brede kendskab til udvikling, ledelse og relationsopbygning, får vi med ansættelsen af Susanne den helt rigtige til at stå i spidsen for det videre arbejde med at drifte og udvikle boligselskabet i en positiv retning."

Susanne Toftegaard Hansen ser frem til at starte som direktør i boligselskabet:

”Jeg er topbegejstret for at få muligheden for at bringe min viden og erfaring i spil i Boligselskabet Fruehøjgaard - et boligselskab med hjerte. Jeg glæder mig særligt til, sammen med organisationen og beboerne, at sætte yderligere skub i arbejdet med bæredygtighed og social ansvarlighed - en opgave vi skal løse i fællesskab. Jeg vil have fokus på at udvikle et relevant og konkurrencedygtigt udbud af boliger, der matcher fremtidens målgrupper. Der skal være bæredygtige og fremtidssikrede boliger til alle. Boligselskabet Fruehøjgaards boliger skal være attraktive, værdiskabende og gode steder at bo, leve og besøge.”

Konstitueret direktør Bjarne Krog fortsætter som boligselskabets direktør frem til ansættelsesdatoen den 15. juni 2022.

Om Susanne Toftegaard Hansen

Susanne Toftegaard Hansen er 52 år og uddannet cand.merc. i udenrigshandel.


Om Boligselskabet Fruehøjgaard

Boligselskabet Fruehøjgaard blev stiftet i 1950 og har gennem mere end et halvt århundrede opført knap
1600 gode, sunde og attraktive boliger i Herning og Ikast-Brande Kommune.

Hovedkontoret ligger i Herning, og boligselskabet har 15 boligafdelinger, flere i støbeskeen og administrerer desuden godt 900 af Herning Kommunes pleje- og ældreboliger

Læs senere artikler

AAB i Aarhus skal have ny direktør

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Erfarne profiler skal styrke Boligkontoret Danmark

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Om skribenten

Heidi Andersen
Heidi Andersen

Heidi Andersen er digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på Fagbladetboligen.dk. Derudover sørger Heidi for, at vores nyhedsbrev med spændende nyt, om den almene boligsektor, lander i din mailboks to gange om ugen.

Seneste Artikel

AL2bolig renoverer med fokus på den almene bygningskultur

Heidi Andersen er digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på Fagbladetboligen.dk. Derudover sørger Heidi for, at vores nyhedsbrev med spændende nyt, om den almene boligsektor, lander i din mailboks to gange om ugen.

Seneste Artikel

AL2bolig renoverer med fokus på den almene bygningskultur

Fik du

læst disse?

BL Tingbjerg 111018 014 Nu er der færre parallelsamfund på Boligministeriets liste
Finnmuus Boligdirektører: Kæmpe problem at udskyde energirenoveringer og andre nødvendige renoveringer
RW 210922 FAB Elbiler 0024 Boligselskab: "Planlæg ladestandere til fremtiden"
Katja Lindblad Domea Beboerrådgivning bremser udsættelser
Se alle artikler ( 2667 )

0

Læseliste