06. APR. 2022 KL. 07:10

Erfarne profiler skal styrke Boligkontoret Danmark

BDK 1

Kommende viceadm. direktør Pia Nielsen og forvaltningsdirektør Lars Lehmann (adm. direktør pr. 1. august 2022). Foto: Boligkontoret Danmark

Boligkontoret Danmark vil styrke medlemsfællesskabet og den lokale tilstedeværelse på tværs af boligselskaber med boliger i 56 kommuner. Derfor sætter organisationen et nyt stærkt hold i direktionen, der tilsammen har omtrent 150 års erfaring i den almene boligsektor.

Når Lars Lehmann den 1. august overtager roret som ny administrerende direktør i Boligkontoret Danmark, bliver det med Pia Nielsen som viceadministrerende direktør med det overordnede ansvar for byggeri, drift og grøn omstilling. Pia Nielsen hentes fra en direktørstilling i det københavnske boligselskab fsb, hvor hun i ti år har haft ansvaret for byggeri, drift og jura. Som embedsmand i ministeriet og i forskellige boligselskabers administration har Pia Nielsen arbejdet med den almene boligsektor i størstedelen af sin karriere. Hun ser frem til at arbejde med samspillet mellem byggeri, drift og grøn omstilling i Boligkontoret Danmark:

’’Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde i en landsdækkende og lokalt forankret organisation som Boligkontoret Danmark, som helt klart har sine styrker. Jeg har stor interesse i og rigtig god erfaring med at arbejde i rummet mellem byggeri og drift, der er helt essentielt for både at realisere vores mål om bæredygtighed og sikre de rette resultater i vores renoveringer og nybyggeri’’ fortæller Pia Nielsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under billedet. 

BDK 2

1 / 1Herover ses direktionsgruppen i Boligkontoret Danmark pr. 1. august 2022. Fra venstre Michael Pedersen, Pia Nielsen, Karina Lauridsen, Tonny Bjørn, Kim Johansen og Lars Lehmann. Foto: Boligkontoret Danmark

”Jeg har ønsket at sætte et hold, der med sin sammensætning af forskellige profiler og fagligheder afspejler den stigende kompleksitet, som er et vilkår for vores arbejde med den almene boligadministration."

Lars Lehmann

Forvaltningsdirektør (adm. direktør 1. august 2022)

Læs senere artikler

’Grand old man’ takker af

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Fokus på lokal tilstedeværelse og foreningsdelen

Udover ansættelsen af Pia Nielsen i direktionen udvides Boligkontoret Danmarks øverste ledelse yderligere med en række fagligt stærke nye profiler, alle hentet i egne rækker. Med den nye direktionsgruppe vil Lars Lehmann prioritere tættere og mere daglig kontakt til de forskellige ansvarsområder og lokale kontorer i Boligkontoret Danmark:

”Jeg har ønsket at sætte et hold, der med sin sammensætning af forskellige profiler og fagligheder afspejler den stigende kompleksitet, som er et vilkår for vores arbejde med den almene boligadministration. Samtidig vil en mere bredt forankret ledelse kunne komme endnu tættere på vores medlemmer og afdelingskontorer rundt omkring i landet", siger Lars Lehmann, der ønsker en flad ledelsesorganisering, hvor der er en tæt kobling mellem ledelsen og medarbejderne.

Den kommende adm. direktør Lars Lehmann har således udnævnt to erfarne regionsdirektører, Tonny Bjørn og Kim Johansen, der skal tage sig af henholdsvis Øst og Vest:

”Udnævnelsen af to regionsdirektører skal være med til at styrke den lokale forankring i Boligkontoret Danmark og sikre det nærvær, der er så vigtigt for både os og vores medlemmer. Herudover styrkes foreningsdelen i vores landsdækkende medlemsfællesskab med udnævnelsen af en ny direktør for kunde- og foreningsudvikling, Karina Lauridsen”, fortæller Lars Lehmann.

Sidste mand i direktionsgruppen bliver nuværende økonomi- og regnskabschef Michael Pedersen, som bliver direktør for økonomi og forvaltning.

Om skribenten

Heidi20
Heidi Andersen

Heidi Andersen er ansat som digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på BL's hjemmesider.

Seneste Artikel

Renovering af udearealer skal danne nye fællesskaber: ”I dag er vores eneste mødested vaskeriet”

Heidi Andersen er ansat som digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på BL's hjemmesider.

Seneste Artikel

Renovering af udearealer skal danne nye fællesskaber: ”I dag er vores eneste mødested vaskeriet”

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2884 )

0

Læseliste