28. MAR. 2022 KL. 14:10

’Grand old man’ takker af

Demsitz Og Lehmann

Michael Demsitz takker af efter 27 år og giver trygt stafetten videre til forvaltningsdirektør Lars Lehmann.

Efter 27 år på posten har Boligkontoret Danmarks adm. direktør, Michael Demsitz, besluttet at give stafetten videre til sommer og starte på et nyt kapitel i sit professionelle liv.

Michael Demsitz tiltrådte som direktør tilbage i 1995, og efter 27 år på posten har han udviklet Boligkontoret Danmark til at være en af landets største almene boligadministrationer, men også til den moderne organisation, den er i dag. Det har derfor ikke været nogen let beslutning at sige stop.

”Jeg er utrolig stolt af den kultur, den stærke organisation og det fællesskab, vi har opbygget i Boligkontoret Danmark. Vi står i dag et rigtig godt sted i forhold til at imødegå fremtidens udfordringer, og derfor er jeg også tryg ved at give stafetten videre. Det har dog ikke været nogen let beslutning, og det bliver med en vis vemod, at jeg fremover ikke skal lede kampen som direktør, når der skal kæmpes for den almene sag,” fortæller Michael Demsitz i en pressemeddelelse.

Michael Demsitz var kun 40 år, da han i 1995 satte sig i stolen som administrerende direktør i det dengang noget mindre Boligkontoret.

Men igennem sine mange år i den almene sektor har han kunnet bryste sig af flere almene titler. Blandt andet som formand for Byggeskadefonden og bestyrelsesmedlem af BL – Danmarks Almene Boliger.

Fremover vil han bruge en stor del af sin tid som nyvalgt formand for den demokratiske forening Forenet Kredit, der er hovedejer af Nykredit. Her har han siden 2004 siddet i bestyrelsen og været med til at varetage de almene boligers interesser ved bordet i landets største realkreditinstitut.

Boligkontoret Danmark

BDK administrerer cirka 32.000 lejeboliger for 60 boligselskaber over hele landet.

Cirka 180 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i København og lokale afdelingskontorer på Sjælland, Fyn og i Jylland. 

Michael

Det har ikke været nogen let beslutning, og det bliver med en vis vemod, at jeg fremover ikke skal lede kampen som direktør, når der skal kæmpes for den almene sag.

Michael Demsitz, adm. direktør i Boligkontoret Danmark

Læs senere artikler

Massive prisstigninger på gas: ”Politikerne skal også huske den enlige forsørger i arbejde”

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Almen direktør kan nu fejre 25-års jubilæum

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Med Michael Demsitz’ afgang har Boligkontoret Danmarks bestyrelse valgt forvaltningsdirektør Lars Lehmann som ny adm. direktør per den 1. august 2022, hvor der er direktørskifte.

”Det bliver nogle meget store sko at skulle udfylde, for Michael Demsitz har betydet ubeskriveligt meget for både udviklingen af og selve sjælen i den organisation, den arbejdsplads og det fællesskab, der kendetegner Boligkontoret Danmark i dag. Han har været med til at skabe et værdifuldt DNA i organisationen, som er meget vigtigt for os at bevare,” fortæller Boligkontoret Danmarks formand, Klaus Bentzen.

Om skribenten

Anja Andersen BL
Anja Robstrup Andersen

Anja Andersen er journalist og skriver om drift, byggeri, renoveringer, personportrætter og livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Boligdirektør: ”Jeg har det lidt svært med rigide systemer”

Anja Andersen er journalist og skriver om drift, byggeri, renoveringer, personportrætter og livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Boligdirektør: ”Jeg har det lidt svært med rigide systemer”

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2923 )

0

Læseliste