09. MAR. 2022 KL. 14:55

AAB i Aarhus skal have ny direktør

Anders R.

Foto: AAB i Aarhus / Under Anders Rønnebro er den Aarhusianske boligorganisation blevet stærkt effektiviseret.

Efter 19 år som direktør i Arbejdernes Andels Boligforening i Aarhus ønsker Anders Rønnebro at stoppe.

Den 1. juni er det slut. Så er Anders Rønnebro ikke længere direktør for AAB i Aarhus. Den snart forhenværende direktør kan dog se tilbage på betydelige almene fodaftryk i såvel Aarhus som den almene sektor på landsplan.

Af en pressemeddelelse fra AAB i Aarhus fremgår det, at boligorganisationen under Anders Rønnebros ledelse har etableret og gennemført en ny ledelsesstruktur med direktør og funktionschefer. Der er også indført en ny driftsstruktur. Oprettelse af servicecentre og omfattende digitalisering af forretningsgangen har sikret og en omfattende effektivisering.

AAB i Aarhus fremhæver også, at der under Anders Rønnebros ledelse er opført en mange nye ungdoms- og familieboliger af en særlig høj kvalitet, hvoraf flere er DGNB certificeret.

Aktiv på Landsplan

Anders Rønnebro har også været formand for BL– Danmarks Almene Boligers 5. kreds i perioden fra 2014 til 2020. I samme periode var han medlem af BLs forretningsudvalg.

”Jeg fylder 63 år til sommer. Det kan mærkes. Det er de færreste, der gør sig klart, hvad det kræver at være direktør i en almen boligorganisation. Jeg har valgt at stoppe, mens jeg stadig kan leve op til de mange krav,” udtaler Anders Rønnebro.

Formanden for AABs Bestyrelse, Dan Christensen udtaler:

”Vi havde gerne set, at Anders Rønnebro var fortsat i nogle år endnu, men vi respekterer hans beslutning. Anders Rønnebro har tjent AAB godt, og han har formået at udvikle boligorganisationen til det den er i dag. Vi ønsker ham god vind fremover.”

AAB’s Organisationsbestyrelse er gået i gang med at finde en afløser for Anders Rønnebro.

Læs senere artikler

Fik du

læst disse?

Voldsramte Kvinder Indretningshjælp øger trivslen hos både kvinder og børn efter ophold på krisecenter
Kredskollage 2022 BL’s kredse er klar til nye opgaver
Christian Rabjerg Madsen Foto: Andreas Holm Hansen Her er 5 ønsker til ny boligminister: Skyd bolden i mål
COLOURBOX23145527 Byggestop omfatter nu alle sektorer
Varme Varmecheck skal frem til alle berettigede beboere
Se alle artikler ( 2382 )

0

Læseliste