21. SEP. 2022 KL. 12:00

Domea.dk skærper fokus på økonomistyringen

Kim Henry Jensen1, Foto V Jacob Ljrring

"Jeg har en klar ambition om at gøre samspillet mellem kunder og Domea.dk endnu stærkere," siger Kim Henry Jensen. Foto: Jacob Ljørring

Domea.dk etablerer nu en afdeling specifikt for kundeøkonomi og har rekrutteret Kim Henry Jensen til at lede den.

Domea.dk har gennemført en intern reorganisering, som blandt andet skal være med til at skærpe fokus på kundernes økonomi.

Før blev opgaver forbundet med kundernes økonomi varetaget af økonomiafdelingen som ét blandt flere af afdelingens ansvarsområder. Men nu etableres en ny afdeling specifikt for kundeøkonomi, skriver Domea.dk i en pressemeddelelse.

"Vi har en vigtig opgave med at rapportere, rådgive og understøtte vores kunder, når det kommer til at have styr på økonomien i den enkelte boligorganisation. Det drejer sig om alt fra at holde en høj kvalitet i budgetter og regnskabsleverancerne til at være gode til at rådgive og vejlede. For eksempel om, hvordan man minimerer risici og får mest værdi for pengene. Det fokus vil vi gerne sætte en tyk streg under, og derfor har vi etableret en afdeling særskilt til det," siger Lars Holmbjerg, som er direktør for koncernøkonomi og forretningsudvikling.

Samler hele holdet

Til at lede den nye afdeling har Domea.dk rekrutteret 47-årige Kim Henry Jensen. Han tiltræder stillingen den 1. oktober, og med sig i bagagen har han mange års erfaring med økonomistyring og ledelse, blandt andet fra Dagrofa, Coop og BEC.

"Jeg er rigtig glad for, at vi allerede nu kan byde Kim Henry Jensen velkommen ombord. Det er afgørende, når vi sådan rykker rundt og organiserer os på en ny måde, at vi hurtigt kan samle hele holdet," siger Lars Holmbjerg, der indtil den 1. oktober har det ledelsesmæssige ansvar for afdelingen.

Et af formålene med reorganiseringen er at sikre den del af kerneforretningen, som vedrører økonomistyringen ud mod kunderne. Samtidig er det også endnu et led i Domea.dk's ambition om at udvikle virksomheden fra at være en administrationsvirksomhed til i højere grad at være en kundefokuseret rådgivnings- og administrationsvirksomhed.

Læs senere artikler

Domea.dk henter ny direktør for Byggeri og byudvikling

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Om skribenten

Heidi20
Heidi Andersen

Heidi Andersen er ansat som digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på BL's hjemmesider.

Seneste Artikel

Renovering af udearealer skal danne nye fællesskaber: ”I dag er vores eneste mødested vaskeriet”

Heidi Andersen er ansat som digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på BL's hjemmesider.

Seneste Artikel

Renovering af udearealer skal danne nye fællesskaber: ”I dag er vores eneste mødested vaskeriet”

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2901 )

0

Læseliste