09. JUN. 2022 KL. 09:07

Domea.dk henter ny direktør for Byggeri og byudvikling

Signe Snderskov1 Foto V Jacob Ljrring

Signe Sønderskov tiltræder som ny direktør for Byggeri- og byudvikling den 1. august 2022. Foto: Jacob Ljørring

Efter sommerferien får Domea.dk et nyt medlem af ledelsen. Det sker, når Signe Sønderskov tiltræder som direktør for Byggeri og byudvikling i administrations- og rådgivningsvirksomheden.

Signe Sønderskov skal lede og udvikle afdelingen Byggeri og byudvikling med godt 40 medarbejdere og kontorer i både Øst- og Vestdanmark. Og så får hun ansvaret for en omfattende portefølje af projekter inden for alment nybyggeri, renovering og byudvikling, som Domea.dk udvikler og driver for sine kunder.

Signe Sønderskov selv ser meget frem til det tætte samarbejde med de mange boligorganisationer.

"Vores fremmeste opgave er at understøtte og rådgive den enkelte boligorganisation, som står overfor at skulle renovere eller bygge nyt. Det er uhyre vigtigt, at man som bygherre føler sig godt hjulpet på vej, og det skal vi være med til at sikre," siger Signe Sønderskov i en pressemeddelelse fra Domea.dk.

Hun lander i Domea.dk i en tid, hvor virksomheden er i fuld gang med at styrke sit generelle fokus på kundetilfredshed og kvalitet i byggeriet.

Og den administrerende direktør, Thomas Holluf Nielsen, glæder sig over at få Signe Sønderskov med på holdet.

"I Domea.dk er vi i fuld gang med at omstille virksomheden til en mere kundefokuseret og fleksibel administrations- og rådgivningsvirksomhed. Vi sætter den lokale boligorganisations behov og ønsker i centrum, og det har naturligvis også betydning for, hvordan vi går til de konkrete bygge- og renoveringsopgaver - og i høj grad også, hvordan vi rådgiver og samarbejder med vores kunder undervejs i processen. Her er jeg sikker på, at Signe med sin brede erfaring med byggeri og sit personlige lederskab vil blive en stor gevinst for virksomheden," siger Thomas Holluf Nielsen.

Artiklen fortsætter under boksen. 

Byggeri i Domea.dk

  • Domea.dk har ca. 300 projekter i byggeporteføljen til en samlet anlægssum på rundt regnet 11 milliarder kroner.

  • Det er alle projekter, som udvikles for virksomhedens kunder, der tilsammen ejer og administrerer godt 80.000 almene boliger fordelt over det meste af Danmark.

Læs senere artikler

Fsb og Domea.dk: Hæv nu maksimumbeløbet

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Grønlandske INI og Domea.dk laver partnerskab

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Styr på byggeriet og god ledererfaring

Signe Sønderskov er 44 år og uddannet civilingeniør. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef for bygherrerådgivning af større kunder i ingeniør- og rådgivningsvirksomheden Rambøll. Tidligere har hun også været afdelingsleder i Kuben Management, hvor hun arbejdede med bl.a. bygherrerådgivning, udbud, strategi og analyse samt bæredygtighed i byggeriet.

Og spørger man hende, hvorfor hun inden længe sætter sig i stolen som direktør i Domea.dk, så er det bl.a. for at bidrage til at udvikle og fremtidssikre de almene boliger og dermed gøre en forskel for de mange mennesker, som bor alment rundt om i landet.

"Vi bygger fremtidens almene boliger i samarbejde med kunderne, og vi har en unik mulighed for at vise vejen, når det gælder om at skabe gode og trygge hjem til en masse mennesker. Det er en kæmpe inspiration for mig. Samtidig glæder jeg mig også over at komme til en virksomhed, som i den grad har ambitioner om at finde nye løsninger og bygge mere bæredygtigt," siger Signe Sønderskov og fortsætter:

"Og mere end noget andet glæder jeg mig selvfølgelig til at komme rundt og hilse på vores kunder og alle mine nye kollegaer," siger hun.

Signe Sønderskov tiltræder den 1. august 2022. På posten erstatter hun Charlotte Nørbak, som forlod jobbet tidligere på året.

Om skribenten

Heidi20
Heidi Andersen

Heidi Andersen er ansat som digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på BL's hjemmesider.

Seneste Artikel

Renovering af udearealer skal danne nye fællesskaber: ”I dag er vores eneste mødested vaskeriet”

Heidi Andersen er ansat som digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på BL's hjemmesider.

Seneste Artikel

Renovering af udearealer skal danne nye fællesskaber: ”I dag er vores eneste mødested vaskeriet”

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2898 )

0

Læseliste