28. MAR. 2022 KL. 10:33

Ny leder af AlmenNets sekretariat

DSC00509

Efter 10 år fratræder Astrid Biering Fonsbøl 1. april sin stilling som sekretariatsleder. Faklen sender hun videre til Niklas Jarnit, hvis første opgave bliver at sikre udrulningen af AlmenNets nye strategi.

Et årti efter første arbejdsdag i AlmenNet skal Astrid Biering Fonsbøl ud at se, hvad arbejdslivet også kan byde på. Det er nemlig ikke en anden stilling, der venter efter 1. april, men muligheden for at finde ud af, hvad sådan en skal indeholde.

"Da jeg startede i BL og AlmenNet, kendte jeg ikke meget til arbejdet med almene boliger, men har efter ti års arbejde udviklet et stort hjerte for sektoren. Det har været spændende og lærerigt - og takket være en visionær og forandringsparat bestyrelse, har vi landet en meget ambitiøs strategi. Men nu er det blevet tid til at flyve fra reden og timingen kunne ikke være bedre," siger hun.

For Astrid bliver den næste opgave at tage tid ud af kalenderen til at finde sin næste, spændende udfordring.

"Mit arbejde har givet så meget mening, og derfor er det da også med en vis portion vemod, at jeg skal sige farvel til bestyrelse, samarbejdspartnere og dygtige og søde kolleger. Det har været enormt givende, og jeg kommer til at savne det hele," forklarer hun.

Hun er dog ikke i tvivl om, at Niklas Jarnit er den helt rette til at overtage posten.

"Det kommer til at blive super godt. Niklas kender foreningen og ikke mindst medlemmerne indgående, og han har samtidigt de visionære briller på, når det kommer til foreningens udvikling. Det har været tydeligt i vores samarbejde omkring AlmenNets nye strategi. Så jeg er helt tryg ved, at han overtager," afslutter hun.

Hvem er AlmenNet?

AlmenNet blev stiftet i 2007 af 32 boligorganisationer. I dag har foreningen 53 medlemsorganisationer, der tilsammen repræsenterer ca. 85% af de almene boliger i Danmark.

Astrid Biering Fonsbøl har været ansat i AlmenNet i 10 år. De første seks år, som kommunikationsansvarlig og de sidste fire som sekretariatsleder.

Niklas Jarnit har været konsulent i AlmenNet siden juli 2016.

Det kommer til at blive super godt. Niklas kender foreningen og ikke mindst medlemmerne indgående, og han har samtidigt de visionære briller på, når det kommer til foreningens udvikling. Det har været tydeligt i vores samarbejde omkring AlmenNets nye strategi. Så jeg er helt tryg ved, at han overtager.

Astrid Biering Fonsbøl, nu afgående sekretariatsleder i AlmenNet

Ny leder og ny strategi
De seneste to år har Astrid Biering Fonsbøl og Niklas Jarnit stået i spidsen for at tilrettelægge og udvikle AlmenNets nye strategi i samarbejde med bestyrelsen og eksterne kræfter. Strategien er godkendt i bestyrelsen og afventer godkendelse af repræsentantskabet. Herefter vil arbejdet med at eksekvere strategien gå i gang, og det er en opgave, som Niklas Jarnit ser frem til.

"Det er et meget spændende tidspunkt at overtage stillingen som sekretariatsleder. Bestyrelsen og sekretariatet har lavet et grundigt stykke forarbejde, så jeg ser frem til at være en del af at bringe den til live og sikre AlmenNets medlemmer det størst mulige udbytte af indsatserne," fortæller han.

Samtidigt vil det også være en stor forandring, at Astrid Biering Fonsbøl stopper.

"Astrid er en væsentlig grund til, at foreningen er der, hvor den er i dag. Hun har sat et stort præg på kommunikationen og udviklingen af AlmenNet, som har været uvurderlig i vores samarbejde. Derudover er hun en fantastisk kollega, som vi vil savne både fagligt og socialt," understreger han.

Læs senere artikler

AlmenNet sætter kurs mod markant ny strategi

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Byg til drift: Her er tre gode råd

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Om skribenten

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2914 )

0

Læseliste