03. FEB. 2021 KL. 09:03

Boligdirektør: Vores strategiske byggepartner er fundet

Jenspilholm1

”Civica vil danne og understøtte et strategisk partnerskab for at opnå de fordele, der kommer, når der bliver fokus på at opbygge et tillidsfuldt samarbejde og optimere byggeriet sammen over en længere periode”, fortæller Jens Pilholm. Foto: Civica

Civica står frem mod 2030 med ansvar for en omfattende del af udviklingsplanen ’Fremtidens Vollsmose’ samtidig med en række store boligrenoveringer i andre boligafdelinger og nybyggerier.

En vej til at få mest mulig kvalitet for pengene er at danne et partnerskab. For Civica er partnerskabet en ny udbuds- og samarbejdsmodel. Målet er klart: Civica vil have mest mulig kvalitet for pengene – til gavn for beboerne.

I august sidste år annoncerede Civica, at boligorganisationen vil etablere et strategisk byggepartnerskab for at håndtere de kommende års omfattende bygge- og renoveringsopgaver.

Fredag den 29. januar blev Enemærke & Petersen A/S udpeget som vinder af udbuddet. Aftalen har en anslået samlet værdi på 3 milliarder kroner, skriver Civica i en pressemeddelelse.

”Vi engagerer os nu i et byggepartnerskab, hvor vi forventer at opnå fordele ved større ejerskab og samarbejdsvilje. Det øger kvaliteten i det færdige byggeri og giver os en mere præcis og gennemsigtig styring af tidsplan og økonomi undervejs. Samtidig leverer vi på vores målsætning om gode boliger til alle”, siger Civicas direktør, Jens Pilholm.

I Civica og i den almene boligsektor kender vi til fællesskaber og arbejdet med at finde løsninger, hvor samarbejde og stærke relationer er vigtige.

Flemmen Jensen

Formand for Civica

Læs senere artikler

Civica vil samle et stærkt partnerskab til milliardudbud

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Tre teams prækvalificeret til at byde på Civicas strategiske byggepartnerskab

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

”I Civica og i den almene boligsektor kender vi til fællesskaber og arbejdet med at finde løsninger, hvor samarbejde og stærke relationer er vigtige. Vi ser meget frem til at bygge nyt og renovere i den nye model, hvor de faktorer har stor vægt. Samtidig byder Civica ind med ambitioner i forhold til arbejdet med en høj grad af bæredygtighed i de byggede miljøer”, siger Civicas formand, Flemming Jensen.

Det har i udvælgelsen været vigtigt, at den nye partner har en væsentlig økonomisk formåen og erfaring med at indgå i strategiske og længerevarende samarbejder. Der er også blevet lagt vægt på, at teamet rummer betydelig erfaring med almene boligrenoveringer og helhedsplaner støttet af Landsbyggefonden.

Udover Enemærke & Petersen A/S er Erik Arkitekter A/S, KANT - part of SWECO, Oluf Jørgensen A/S, SWECO og BYMUNCH med i vinderteamet.

Om skribenten

heidi_andersen.jpg
Heidi Andersen

Heidi Andersen er digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på Fagbladetboligen.dk. Derudover sørger Heidi for, at vores nyhedsbrev med spændende nyt, om den almene boligsektor, lander i din mailboks to gange om ugen.

Seneste Artikel

Nye målere hjælper 3.000 boliger med grønnere forbrug

Heidi Andersen er digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på Fagbladetboligen.dk. Derudover sørger Heidi for, at vores nyhedsbrev med spændende nyt, om den almene boligsektor, lander i din mailboks to gange om ugen.

Seneste Artikel

Nye målere hjælper 3.000 boliger med grønnere forbrug

Fik du

læst disse?

IMG 6998 Nyt KAB-hus: ”Vi er ikke et revisionskontor, vi er et foreningshus"
Affald1 Skab god stemning om skrald: Affaldssortering skal føles rart
BL Topleder 240821 003 Se billederne fra Topledertræf 2021
Billede 1 Nedhejsning Af 1 Nu nedrives ikoniske Brøndby-højhuse
Design Uden Navn (11) Gratis håndbog til dig som almen beboer
koebenhavn.jpg Huslejen i hovedstadens almene nybyggeri falder
Effektiviseringsolveig Landets almene boliger har mer-effektiviseret sig frem til 330 mio. kr.
Se alle artikler ( 2147 )

0

Læseliste