21. SEP. 2020 KL. 10:34

Tre teams prækvalificeret til at byde på Civicas strategiske byggepartnerskab

Jenspilholm1

Civicas direktør Jens Pilholm ser det kommende byggepartnerskab som en ny udbuds- og samarbejdsmodel. Foto: Civica

Civica etablerer et strategisk byggepartnerskab for at håndtere de kommende års omfattende bygge- og renoveringsopgaver.

I starten af august annoncerede Civica et udbud i forhold til prækvalificering af teams, som er egnede til at indgå i Civicas kommende strategiske byggepartnerskab.

Erfaringer viser, at strategiske partnerskaber er relevante i de tilfælde, hvor bygherren står over for flere større projekter, som det gør sig gældende for Civica i de kommende år. Civica står frem mod 2030 med ansvar for en omfattende del af udviklingsplanen ”Fremtidens Vollsmose” samtidig med en række store boligrenoveringer – de såkaldte helhedsplaner – i andre boligafdelinger samt nybyggerier, og det satte gang i Civicas arbejde med strategiske byggepartnerskab.

Tre teams er nu prækvalificeret
Civica har udbudt en samlet pulje af byggeopgaver til teams, der består af entreprenører, arkitekter og ingeniører. Opgaverne skal løses over en årrække, og Civica deltager i partnerskabet i rollen som bygherre.

Otte teams har budt ind i prækvalifikationsrunden, som netop er afsluttet. Tre teams er nu prækvalificeret til at byde ind på byggepartnerskabet.

FAKTA

Civica står samlet over for modernisering af 100.000 kvm, investeringer for 1,25 milliarder kr. i Vollsmoses forvandling, nyopførelse af 775 boliger og salg af byggeretter til 891 private boliger.

"Inden prækvalifikationsprocessen blev sat i gang, var vi rigtig spændte på at se hvor mange teams, der ville finde denne opgave tilstrækkelig interessant til at søge prækvalifikation. Derfor er vi naturligvis yderst tilfredse med at kunne konstatere, at otte teams faktisk søgte om prækvalifikation."

Jens Pilholm

Direktør for Civica

Læs senere artikler

Civica vil samle et stærkt partnerskab til milliardudbud

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Boligdirektør: "Vi har et ansvar for at udvikle os"

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

”Civica vil danne og understøtte et strategisk partnerskab for at opnå de fordele, der kommer, når der bliver fokus på at opbygge et tillidsfuldt samarbejde og optimere byggeriet sammen over en længere periode”, fortæller Jens Pilholm.

Krav til ansøgerne
Der er i udbuddet til prækvalificering stillet krav til ansøgernes økonomiske og finansielle formåen, men også til andre forhold.

Civicas bygge- og udviklingschef Britt Kielstrup Hansen fortæller:

”Teamet skal have erfaring med almene boligrenoveringer og helhedsplaner støttet af Landsbyggefonden. Desuden skal teamet have erfaring med nedrivning og miljøsansering samt med udførelse af bæredygtigt byggeri. Og endeligt skal teamet have erfaring med at indgå i strategiske og længerevarende samarbejder. Vi ser frem til at modtage tilbud fra de tre stærke teams, der nu er prækvalificerede.”

Følgende tre teams er prækvalificerede til at byde ind på Civicas kommende strategiske byggepartnerskab:

CASA Entreprise A/S

Enemærke & Petersen A/S

MT Højgaard A/S 

Om skribenten

heidi_andersen.jpg
Heidi Andersen

Heidi Andersen er digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på Fagbladetboligen.dk. Derudover sørger Heidi for, at vores nyhedsbrev med spændende nyt, om den almene boligsektor, lander i din mailboks to gange om ugen.

Seneste Artikel

Nye målere hjælper 3.000 boliger med grønnere forbrug

Heidi Andersen er digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på Fagbladetboligen.dk. Derudover sørger Heidi for, at vores nyhedsbrev med spændende nyt, om den almene boligsektor, lander i din mailboks to gange om ugen.

Seneste Artikel

Nye målere hjælper 3.000 boliger med grønnere forbrug

Fik du

læst disse?

20200528 104753 4 117Mb (1) Liliegreen: Alvorligt at så få almene boliger fra lokalplaner er blevet bygget
Morten Homann Boligdirektør: ”Vi i branchen ER de dygtigste til det, vi laver”
25674507 D842 4C1e 8544 B375c77970d3 ”Frederiksbergs grimmeste facade” vinder Renoverprisen
IMG 6998 Nyt KAB-hus: ”Vi er ikke et revisionskontor, vi er et foreningshus"
Design Uden Navn (11) Gratis håndbog til dig som almen beboer
Løb Ml Husene Gellerup 18092021 3415 113428 Se billederne: Løb Mellem Husene afviklet i Aarhus og København
Gellerup Book (1) Læs moppedrengen om den politiske by Gellerup
Foto Holger Anderson 42 Opråb fra landets 5 største byer: Lovgivning om børnepasning virker modsat
Foto Holger Anderson Mundbind Turister1 Analyse: Almene boliger skaber plads til alle i de store byer
Se alle artikler ( 2153 )

0

Læseliste