21. SEP. 2020 KL. 10:34

Tre teams prækvalificeret til at byde på Civicas strategiske byggepartnerskab

Jenspilholm1

Civicas direktør Jens Pilholm ser det kommende byggepartnerskab som en ny udbuds- og samarbejdsmodel. Foto: Civica

Civica etablerer et strategisk byggepartnerskab for at håndtere de kommende års omfattende bygge- og renoveringsopgaver.

I starten af august annoncerede Civica et udbud i forhold til prækvalificering af teams, som er egnede til at indgå i Civicas kommende strategiske byggepartnerskab.

Erfaringer viser, at strategiske partnerskaber er relevante i de tilfælde, hvor bygherren står over for flere større projekter, som det gør sig gældende for Civica i de kommende år. Civica står frem mod 2030 med ansvar for en omfattende del af udviklingsplanen ”Fremtidens Vollsmose” samtidig med en række store boligrenoveringer – de såkaldte helhedsplaner – i andre boligafdelinger samt nybyggerier, og det satte gang i Civicas arbejde med strategiske byggepartnerskab.

Tre teams er nu prækvalificeret
Civica har udbudt en samlet pulje af byggeopgaver til teams, der består af entreprenører, arkitekter og ingeniører. Opgaverne skal løses over en årrække, og Civica deltager i partnerskabet i rollen som bygherre.

Otte teams har budt ind i prækvalifikationsrunden, som netop er afsluttet. Tre teams er nu prækvalificeret til at byde ind på byggepartnerskabet.

FAKTA

Civica står samlet over for modernisering af 100.000 kvm, investeringer for 1,25 milliarder kr. i Vollsmoses forvandling, nyopførelse af 775 boliger og salg af byggeretter til 891 private boliger.

"Inden prækvalifikationsprocessen blev sat i gang, var vi rigtig spændte på at se hvor mange teams, der ville finde denne opgave tilstrækkelig interessant til at søge prækvalifikation. Derfor er vi naturligvis yderst tilfredse med at kunne konstatere, at otte teams faktisk søgte om prækvalifikation."

Jens Pilholm

Direktør for Civica

Læs senere artikler

Civica vil samle et stærkt partnerskab til milliardudbud

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Boligdirektør: "Vi har et ansvar for at udvikle os"

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

”Civica vil danne og understøtte et strategisk partnerskab for at opnå de fordele, der kommer, når der bliver fokus på at opbygge et tillidsfuldt samarbejde og optimere byggeriet sammen over en længere periode”, fortæller Jens Pilholm.

Krav til ansøgerne
Der er i udbuddet til prækvalificering stillet krav til ansøgernes økonomiske og finansielle formåen, men også til andre forhold.

Civicas bygge- og udviklingschef Britt Kielstrup Hansen fortæller:

”Teamet skal have erfaring med almene boligrenoveringer og helhedsplaner støttet af Landsbyggefonden. Desuden skal teamet have erfaring med nedrivning og miljøsansering samt med udførelse af bæredygtigt byggeri. Og endeligt skal teamet have erfaring med at indgå i strategiske og længerevarende samarbejder. Vi ser frem til at modtage tilbud fra de tre stærke teams, der nu er prækvalificerede.”

Følgende tre teams er prækvalificerede til at byde ind på Civicas kommende strategiske byggepartnerskab:

CASA Entreprise A/S

Enemærke & Petersen A/S

MT Højgaard A/S 

Om skribenten

heidi_andersen.jpg
Heidi Andersen

Heidi Andersen er digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på Fagbladetboligen.dk. Derudover sørger Heidi for, at vores nyhedsbrev med spændende nyt, om den almene boligsektor, lander i din mailboks to gange om ugen.

Seneste Artikel

eDrift afløser de gule lapper i Ølstykke

Heidi Andersen er digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på Fagbladetboligen.dk. Derudover sørger Heidi for, at vores nyhedsbrev med spændende nyt, om den almene boligsektor, lander i din mailboks to gange om ugen.

Seneste Artikel

eDrift afløser de gule lapper i Ølstykke

Artikler

vi anbefaler

Kirsten Friis Hansen 200121 001 Her er 10 gode råd til hjemmekontoret fra kollegaerne i DAB
COLOURBOX23145527 Det er billigere og grønnere at renovere end at bygge nyt
Palle Adamsen 2019 02 08 Nr005 Undersøgelse: Sådan er landets almene boliger repræsenteret i samfundet
Foto Holger Anderson Rikke Lønne 23 BL: ”Almene boliger er med til at mindske social ulighed”
CHO 2019 Stor Imponerende indsats af Landsbyggefonden
Lisbjerg Bakke Al2bolig Endelig Træbygninger er mere klimavenlige og kan give et behageligt boligmiljø
Mariestaerke I Karlemoseparken Borgmester: Blandede byer er stærke byer
Se alle artikler ( 1942 )

0

Læseliste