30. OKT. 2020 KL. 13:46

Boligdirektør har arbejdet for det almene projekt i 25 år

Thomas Holluf Nielsen Foto Jacob Ljrring

Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk. Foto: Domea.dk

Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør i Domea.dk, kan den 1. november fejre sit 25-årsjubilæum. Som ung mand startede han som fuldmægtig og har siden 2012 stået i spidsen af Domea.dk.

25 år er det indtil videre blevet til i boligadministrationen Domea.dk. I alle 25 år har administrerende direktør Thomas Holluf Nielsen været i bevægelse.

I 1995 blev han ansat som fuldmægtig og har siden arbejdet sig frem i virksomheden. I 2012 tog han kappen på som administrerende direktør i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk.

 

Kærlighed til det almene og de udsatte

Den almene boligsag er en hjertesag for Thomas Holluf Nielsen. I hele sin karriere har han arbejdet dedikeret for at give mennesker i hele Danmark en god og tryg bolig, som er til at betale. Ud fra devisen, at det at have en god bolig og en tryg base er selve grundstenen i det gode liv.

I sit arbejde er Thomas Holluf Nielsen drevet af sin tro på, at den almene branche leverer et afgørende socialt bidrag til vores samfund.

Artiklen fortsætter under boksen. 

Domea.dk

Thomas Holluf Nielsen har været med hele vejen i skabelsen af Domea.dk, som startede tilbage i 1999, da DFB fusionerede med Dansk Ældreboligselskab.

Og igen i 2005, da Administrationsgruppen Danmarks Boligselskab, Dansk Boligselskab og Boligselskabet BSB konsoliderede sig og tilsammen skabte Domea.dk.

 

Læs senere artikler

Domea.dk-direktør ny formand for mikrovirksomheder

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Domea.dk indgår nyt partnerskab

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Direktøren har et dybfølt ønske om at gøre en forskel, også uden for Domea.dk. Her er han blandt andet bestyrelsesformand for Mind Your Own Business. I Mind Your Own Business lærer unge drenge fra udsatte boligområder at etablere og drive egen virksomhed. Målet er at give dem en god start på voksenlivet, hvor de finder fodfæste i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet, fremfor på gadehjørnet.

 

Effektivisering

Thomas Holluf Nielsen har også i en årrække været bannerfører for en professionalisering af branchen.

Det betyder, at Domea.dk har arbejdet målrettet med at effektivisere, automatisere og skabe stordriftsfordele for kunderne.

Filosofien i Domea.dk er, at man igennem et vedvarende fokus på effektiv drift, digital omstilling og professionel ledelse, sikrer, at pengene bruges på det rigtige, og at huslejen for beboerne kan holdes nede.

Så der er mange bolde i luften for den administrative direktør, som nu kan fejre sit 25-årsjubilæum.

Thomas Holluf Nielsen er i dag 50 år og bor i Roskilde med sin hustru og parrets to børn.

Om skribenten

Anja Andersen BL
Anja Robstrup Andersen

Anja Andersen er journalist og skriver om drift, byggeri, renoveringer, personportrætter og livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Boligdirektør: ”Jeg har det lidt svært med rigide systemer”

Anja Andersen er journalist og skriver om drift, byggeri, renoveringer, personportrætter og livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Boligdirektør: ”Jeg har det lidt svært med rigide systemer”

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2923 )

0

Læseliste