13. MAJ. 2020 KL. 11:40

Domea.dk indgår nyt partnerskab

thomas-holluf-nielsen-foto-v-jacob-ljoerring-1_2.jpg

Adm. direktør Thomas Holluf Nilsen fra Domea.dk glæder sig over det nye samarbejde med Advokatfirmaet Poul Schmith.

Den almene bygge- og boligadministration Domea.dk og Advokatfirmaet Poul Schmith indgår et nyt samarbejde. For Domea.dk's kunder betyder det styrket professionel bistand og rådgivning på det juridiske område.

Domea.dk og Advokatfirmaet Poul Schmith har indgået et samarbejde om at levere professionel juridisk rådgivning til almene boligorganisationer i hele landet. Partnerskabet kommer som en reaktion på, at stadig flere boligorganisationer aktivt efterspørger professionel juridisk bistand og rådgivning. For Domea.dk's vedkommende er det desuden en konkret udløber af en ny virksomhedsstrategi, der i højere grad tager udgangspunkt i at levere rådgivning og skræddersyede konsulentydelser til kunderne. For kunderne betyder det, at de får adgang til et full-service advokathus, adgang til en branchespecifik juridisk rådgivning og adgang til en palet af digitale Legal Tech-løsninger.

Læs også: Boligdirektør: "Vi har et ansvar for at udvikle os"

"Det er faktisk relativt enkelt. Vi ønsker at styrke de rådgivningskompetencer, vi tilbyder vores kunder - det gælder ikke mindst på det juridiske område, hvor vores kunder i stigende grad efterspørger professionel bistand og rådgivning. Som kunde er det afgørende, at man er trygt forvisset om, at vi altid kan løfte opgaven. Og med det nye partnerskab vil vi sikre, at vi altid har både kapaciteten og kompetencerne til at levere den bedste rådgivning til vores kunder," siger Thomas Holluf Nielsen, som er adm. direktør i Domea.dk i en pressemeddelelse.

Advokatfirmaet Poul Schmith har langvarig og omfattende erfaring med specialiseret juridisk rådgivning i den almene sektor og er desuden statens primære advokat i en lang række sager. Domea.dk bringer omvendt sin stærke geografiske forankring med almene kunder i hele landet og en mangeårig erfaring og branchekendskab med sig ind i partnerskabet. I fællesskab vil parterne skabe et helstøbt tilbud om juridisk bistand til eksisterende såvel som nye kunder, som skal vise vejen i branchen.

"Vi kan se, at flere og flere boligorganisationer efterspørger juridisk ad hoc-bistand med specialistviden inden for et bredt spektrum af juridiske discipliner. Men vi ser også en efterspørgsel på Legal Tech-løsninger, som kan understøtte den løbende procesoptimering og effektivisering i de enkelte boligorganisationer. Vi har mange års erfaring med rådgivning til den almene sektor, og vores ambition om at være markedsførende med nye digitale løsninger ligger fint i tråd med Domea.dk's strategi og den udvikling og efterspørgsel, vi ser i den almene sektor," siger Rikke Hoffensetz Andresen, partner og bestyrelsesmedlem i Advokatfirmaet Poul Schmith.

Samarbejde flugter med ny strategi

Hos Domea.dk er partnerskabet med Advokatfirmaet Poul Schmith den første konkrete udløber af virksomhedens ny forretningsstrategi - en strategi, som indebærer et mere rendyrket kundefokus med en bred vifte af fleksible produkter og ydelser inden for byggeri og administration af almene boliger.

Læs også: Ny stærk alliance i Vendsysselske


"I takt med at markedsvilkårene ændrer sig, og kunderne i de almene boligorganisationer skal leve op til nye krav, så ændrer vi som virksomhed også vores fokus. I fremtiden vil vi fortsat levere administrationsydelser, men vi vil i stadig højere grad også levere netop de branchespecifikke rådgivnings- og konsulentydelser, som kunderne efterspørger," siger Thomas Holluf Nielsen og fortsætter:

"Det nye partnerskab betyder, at vi fremadrettet vil være i stand til at følge boligorganisationernes sager helt til dørs, hvilket er noget, vores kunder faktisk efterspørger. Som kunde skal man derfor ikke ud at købe ydelser flere steder med alt, hvad det indebærer af fordyrelser og forsinkelser. Eller sagt på en anden måde, man vil som kunde opleve at få mere for mindre. Vi kommer til at gå til markedet med et stærkt og helstøbt tilbud og kommer samtidig til at kunne løfte langt flere juridiske opgaver, end vi kunne før," siger Thomas Holluf Nielsen.

Domea.dk's kunder skal ikke gøre noget anderledes, end de plejer. Det er stadig Domea.dk, de tager fat i og samarbejder med. Men med det nye samarbejde vil Domea.dk ifølge Thomas Holluf Nielsen være langt bedre rustet til at løfte opgaverne - både i forhold til øget kapacitet og styrkede rådgivningskompetencer.

Om skribenten

Heidi20
Heidi Andersen

Heidi Andersen er ansat som digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på BL's hjemmesider.

Seneste Artikel

Tak for du læser med

Heidi Andersen er ansat som digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på BL's hjemmesider.

Seneste Artikel

Tak for du læser med

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2915 )

0

Læseliste