27. SEP. 2019 KL. 12:15

Domea.dk-direktør ny formand for mikrovirksomheder

mind_your_own_business-_foto_v_myob.jpg

Administrerende direktør i Domea.dk, Thomas Holluf Nielsen, er ny formand for bestyrelsen i Mind Your Own Business (MYOB), der samarbejder med drenge i alderen 13-19 år fra udsatte boligområder om at etablere mikrovirksomheder.

Bestyrelsen i Mind Your Own Business (MYOB) har fået nyt formandskab. Det er Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør i Domea.dk, der netop er valgt som formand, mens Flemming Jørgensen, projektchef i Coop, er ny næstformand.

”Jeg er stolt og glad over valget, men først og fremmest glæder jeg mig til at fortsætte arbejdet i MYOB, som har en særlig plads i mit hjerte,” siger Thomas Holluf Nielsen, der har været medlem af MYOB's bestyrelse i de tre år, den har eksisteret.

MYOB er baseret på frivillighed - også for bestyrelsesmedlemmernes vedkommende - og formålet er at introducere iværksætteri til drenge i udsatte boligområder. De skaber deres egne mikrovirksomheder i tæt sparring med venturepiloter, lokale samarbejdspartnere og en mentorvirksomhed fra erhvervslivet. Drengene styrker deres selvtillid og faglighed, og de får mod på at tage en uddannelse.

”Min erfaring med de her drenge er, at alle har noget at byde på. Nogle har bare ikke fået den samme start eller de samme muligheder, som jeg fx har. De har brug for kærlighed med kant og en hjælpende hånd. Den vil jeg gerne række dem,” siger Thomas Holluf Nielsen, der selv har været mentor i et par af projekterne:

”Jeg kan genkende arbejdet i MYOB i mit arbejde med almene boliger i Domea.dk. Vi leverer også fra menneske til menneske og er med til at gøre en forskel. Social bæredygtighed skal tages alvorligt - det er fremtidens unge, MYOB er med til at forme. Det er om noget et arbejde, der giver mening,” siger Thomas Holluf Nielsen.

Om skribenten

Kristoffer
Kristoffer Friis Sørensen

Kristoffer skriver om ny arkitektur, byggeri, renoveringer, boligpolitik og fra livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Almene mål sætter retning for de kommende to år

Kristoffer skriver om ny arkitektur, byggeri, renoveringer, boligpolitik og fra livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Almene mål sætter retning for de kommende to år

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2887 )

0

Læseliste