30. JUN. 2022 KL. 12:13

Boligforeningen Århus Omegn får ny direktør

Marianne Brammer 2

Sekretariatschef Marianne Brammer overtager posten som direktør efter Leif Jensen, der går på pension efter 22,5 år i Århus Omegn.

Marianne Brammer har været ansat i Århus Omegn siden 2014 og har derfor et indgående kendskab til foreningens kerneydelser, det boligsociale arbejde og strategien frem til 2024, der er bygget på et fundament af økonomisk bæredygtighed og de tre ben: udvikling, social og miljømæssig bæredygtighed.

”I organisationsbestyrelsen er vi glade for, at Marianne har sagt ja til at blive direktør. Vi har gennem årene haft et godt og konstruktivt samarbejde med Marianne og vi har tillid til, at hun vil fortsætte Århus Omegns ambitioner om at være en almen boligforening, der er med til at sætte dagsordenen”, udtaler Jette Holgersen, formand for Boligforeningen Århus Omegn.

Om Marianne Brammer

Marianne er 43 år og bor i Malling med sin mand og tre børn. Hun er opvokset i Tranbjerg, student fra Aarhus Katedralskole og uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 2005.
Frem til sin ansættelse i Århus Omegn har Marianne arbejdet som advokat hos daværende Advokatkontoret Hørlyck & Steffensen.

"For Århus Omegn er det vigtigt at kunne tilbyde attraktive, tidssvarende boliger for den almene lejer og at balancere dette mod kravene om effektiv drift bliver afgjort ét af mine fokuspunkter."

Marianne Brammer

Tiltrædende direktør for Boligforeningen Århus Omegn

”Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en boligorganisation med hjertet på rette sted. Det bliver spændende i et fællesskab med beboerdemokrati og ansatte at komme videre i arbejdet med Århus Omegns strategi om bæredygtighed og udvikling," fortæller Marianne Brammer og fortsætter: 

"Den almene sektor og ikke mindst vores beboere står over for store udfordringer i denne tid, hvor inflationen er høj og udgifterne til helt basale fornødenheder er på himmelflugt. Vi kan allerede nu se, at flere får vanskeligt ved at betale deres husleje. For Århus Omegn er det vigtigt at kunne tilbyde attraktive, tidssvarende boliger for de almene lejer og at balancere dette mod kravene om effektiv drift bliver afgjort ét af mine fokuspunkter.”

Marianne Brammer tiltræder som direktør den 1. august 2022

Om skribenten

Heidi20
Heidi Andersen

Heidi Andersen er ansat som digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på BL's hjemmesider.

Seneste Artikel

Renovering af udearealer skal danne nye fællesskaber: ”I dag er vores eneste mødested vaskeriet”

Heidi Andersen er ansat som digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på BL's hjemmesider.

Seneste Artikel

Renovering af udearealer skal danne nye fællesskaber: ”I dag er vores eneste mødested vaskeriet”

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2884 )

0

Læseliste