25. FEB. 2022 KL. 12:46

ALFABO vinder årets initiativpris

ALFABO Initiativpris

Alfabo i Kolding har vundet Business Koldings Initiativpris 2021. Hæderen gik til boligorganisationens mange projekter i Munkebo og området omkring, som har medført en positiv udvikling for Kolding Kommune.

Stemmerne er talt op, medlemmerne af Business Kolding har talt, og Alfabo er de velfortjente vindere af Årets Initiativpris 2021. Det blev afsløret ved et stort awardshow den 24. februar i Kolding.

Det var fire stolte medarbejdere fra Alfabo, som gik på scenen for at modtage den fornemme pris – nemlig bygge- og udviklingschef Stefan Vestergaard, direktør Erik Lønne Gottfredsen, formand Bent Jacobsen og næstformand Christian Franks.

”Vi er meget overvældede, stolte og taknemmelige,” lød det fra de fire, som også gerne ville takke alle dem, som havde været med til at gøre initiativerne mulige:

”Der ligger et kæmpe arbejde bag vores mange initiativer i Munkebo og bydelen omkring Munkevængets Skole. Det arbejde kan vi ikke alene tage æren for. Derfor skal der også lyde en stor tak til vores modige beboere, vores naboer i bydelen, alle vores samarbejdspartnere, som bidrager til at muliggøre alle vores krøllede idéer, til Alfabos organisationsbestyrelse og alle vores fantastiske kolleger.”

Alfabos udendørs oplevelses- og læringsrum, sociale arrangementer som fællesspisning, fælles gåture og aktiviteter i samarbejde med flere idrætsforeninger, deltagelse i Kolding Light Festival, show-kamp mod Kolding IF Fodbold og en socialøkonomisk flyttevirksomhed er blot nogle af de mange initiativer, der er årsag til, at den almene boligorganisation vinder Business Koldings initiativpris.

Alfabo blev indstillet til initiativprisen, fordi projekterne i Munkebo og bydelen omkring Munkevængets Skole kan bidrage med en ekstraordinær indsats, som forventeligt vil medføre en positiv udvikling for Kolding Kommune og/eller branding af Kolding Kommune, lød det blandt andet.

Læs om de andre nominerede til initiativprisen her

Læs senere artikler

Boligselskab hjælper ledige beboere i gang som flyttefolk

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Uddannelsesmentorer hjælper unge i arbejde og uddannelse i Kolding

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Om skribenten

anja_andersen.jpg
Anja Robstrup Andersen

Anja Andersen er journalist og skriver om drift, byggeri, renoveringer, personportrætter og livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Udvalg skal komme med indspark til kortere sagsbehandlingstid

Anja Andersen er journalist og skriver om drift, byggeri, renoveringer, personportrætter og livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Udvalg skal komme med indspark til kortere sagsbehandlingstid

Fik du

læst disse?

Gitte Linde Og Allan Dam Madsen Slipper For At Skrive Mange Mails, Når De Tager En Hurtig Snak Ved Skærmen. Foto Charlotte Scott Hansen Udlejning og ejendomsfunktionærer flyttede sammen – fik meget bedre arbejdsdag
Allan Werge_Foto Andreas Holm Hansen (2) Allan Werge ny formand for BL
Folketingssalen Christoffer Regild 07 Boligaftale med 10 milliarder kroner vedtaget i Folketinget
Hanne Kjær Kristoffersen Boliggården 1 Boligselskab tilbyder hjemmearbejde for at kunne ansætte folk
Se alle artikler ( 2482 )

0

Læseliste