04. APR. 2022 KL. 14:20

Boligorganisation satser på elbiler

Servicebil El 3 2

Thorkild Lorentsen, som er ansat i ALFABOs Servicenter Syd, glæder sig over muligheden for at sætte sig bag rattet i en servicebil, som udelukkende kører på el. Foto: ALFABO

ALFABO har investeret i den første servicebil, som udelukkende kører på el, og flere er på vej, lyder det fra boligorganisationen.

Hvert et skridt tæller i indsatsen for at nedbringe den samlede CO2-udledning, og som et led i ALFABOs arbejde med at finde bæredygtige løsninger i både boliger og daglig drift, satser den almene boligorganisation på elbiler og har investeret i den første servicebil, som udelukkende kører på el.

”Det er en omstilling, der passer godt med ALFABOs nye strategi om at bidrage til en grønnere og mere bæredygtig fremtid. Vi er i fuld gang med en række indsatser for at nå dertil, og udskiftningen af bilparken er en af de større indsatser, som kommer til at foregå løbende,” siger ALFABOs direktør Erik Lønne Gottfredsen.

Thorkild Lorentsen, som er ansat i ALFABOs Servicenter Syd, glæder sig over muligheden for at sætte sig bag rattet i en servicebil, som udelukkende kører på el. Han hjælper ALFABOs beboere i den sydlige del af Kolding med alt lige fra dryppende vandhaner til komfurer, der ikke virker. Han kører dagligt mange småture med adskillige stop hos beboerne, og i den forbindelse giver det særligt god mening at køre elbil i stedet for den gamle dieselbil.

"Det er en omstilling, der passer godt med ALFABOs nye strategi om at bidrage til en grønnere og mere bæredygtig fremtid."

Erik Lønne Gottfredsen

Direktør i ALFABO

”Vores gamle bil måtte ofte på værksted, fordi den sodede til. Det slipper vi for nu,” siger Thorkild Lorentsen.

Udover udskiftning af ALFABOs service- og firmabiler er boligorganisationen også i fuld gang med at udrulle ladestandere til beboernes elbiler i samtlige af ALFABOs 46 afdelinger.

”Efterspørgslen efter at bo og leve bæredygtigt er stigende, og det er nødvendigt hele tiden at følge med, så vi kan tilbyde energibesparende og klimasikrende løsninger i vores boligorganisation,” siger bestyrelsesformand i ALFABO, Bent Jacobsen.

Om skribenten

Heidi20
Heidi Andersen

Heidi Andersen er ansat som digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på BL's hjemmesider.

Seneste Artikel

Renovering af udearealer skal danne nye fællesskaber: ”I dag er vores eneste mødested vaskeriet”

Heidi Andersen er ansat som digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på BL's hjemmesider.

Seneste Artikel

Renovering af udearealer skal danne nye fællesskaber: ”I dag er vores eneste mødested vaskeriet”

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2901 )

0

Læseliste