15. FEB. 2021 KL. 11:42

Boligdirektør: "Vi er så stolte"

MD Fotograf Ricky John Molloy

”Vi har fået denne certificering efter en omfattende undersøgelse af medarbejdernes oplevelse af tillid, stolthed og fællesskab på arbejdspladsen, og det er der alt muligt grund til at være stolt af,” udtaler Michael Demsitz. Foto: Ricky John Molloy

På trods af en tid med corona-restriktioner, der har begrænset det fysiske samvær mellem medarbejderne, er Boligkontoret Danmark blevet Great Place to Work®-certificeret, som det første ud af de 5 største almene administrationsselskaber i Danmark.

Med certificeringen, der gælder for perioden december 2020 til december 2021, lever Boligkontoret Danmark op til Great Place to Works® globale standard for, hvad der kendetegner en god arbejdsplads.

”Det er noget, vi er rigtig stolte af, og det bekræfter også, at vores egne undersøgelse har holdt vand,” fortæller Michael Demsitz, administrerende direktør.

Nuanceret måling

Boligkontoret Danmark har i to årtier foretaget medarbejdertilfredshedsundersøgelser med flotte resultater, der vidner om en generel meget tilfreds medarbejderstab.

”Vores medarbejdere er Boligkontoret Danmarks største aktiv. Med Great Place to Works undersøgelse går vi spadestikket dybere, da det er en meget nuanceret måling. Det giver os mere viden at arbejde videre med, så vi kan blive en endnu bedre arbejdsplads,” udtaler Michael og åbner for muligheden for indenfor 2-3 år at være med i kampløbet om at blive kåret som Danmarks bedste arbejdsplads.

Om Boligkontoret Danmark

Boligorganisationen har i alt ca. 180 medarbejdere og er indrettet decentralt med et hovedkontor i København og lokale afdelingskontorer placeret i Hillerød, Allerød, Espergærde, Holte, Odense, Ribe, Silkeborg og Sakskøbing.

Vi ved, at nedlukningerne og den fysiske afstand slider på medarbejderne, så jeg er meget glad for, at vi på trods af et år med corona har opnået dette fine resultat.

Michael Demsitz

Administrerende direktør for Boligkontoret Danmark

Læs senere artikler

Boligkontoret Danmark fik tavs viden til bordet

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Corona-nedlukning slider på medarbejderne

Undersøgelsen blev foretaget i slutningen af 2020, hvor Danmark var på vej ind i anden nedlukningsbølge.

”Vi ved, at nedlukningerne og den fysiske afstand slider på medarbejderne, så jeg er meget glad for, at vi på trods af et år med corona har opnået dette fine resultat,” fortæller Michael.

Han peger på, at certificeringen er en anerkendelse af Boligkontoret Danmarks kultur, hvor der er en høj grad af tillid til medarbejderne. Undersøgelsen viser, at medarbejderne især oplever en høj grad af ansvar, retfærdig behandling og jobsikkerhed samt, at mange medarbejdere føler, at de gør en forskel på deres arbejdsplads og samtidig sætter stor pris på det gode og nære samarbejde med medlemmerne.

Tillid, stolthed og fællesskab

”Vi har fået denne certificering efter en omfattende undersøgelse af medarbejdernes oplevelse af tillid, stolthed og fællesskab på arbejdspladsen, og det er der alt muligt grund til at være stolt af,” udtaler Michael og tilføjer, at med de mange krav om effektiviseringer fra regeringens side, som de almene boligselskaber oplever for tiden, er det særlig vigtigt at have fokus på medarbejdernes trivsel - også for at kunne tiltrække og fastholde nye talenter. 

Om skribenten

Heidi20
Heidi Andersen

Heidi Andersen er ansat som digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på BL's hjemmesider.

Seneste Artikel

Tak for du læser med

Heidi Andersen er ansat som digital projektleder i BL. Heidi arbejder med at drifte, udvikle og opdatere indhold på BL's hjemmesider.

Seneste Artikel

Tak for du læser med

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2923 )

0

Læseliste