29. NOV. 2017 KL. 15:19

Op imod en halv million ser tv-serie om almene boliger

danmarksdejligstehjem.jpg

Martin Ljung Krabbe

I aften sendes sidste program i tv-konkurrencen Danmarks dejligste hjem. Finaleprogrammet er optaget på Almene Boligdage i Aarhus.

Det alternative boligprogram, som dk4 i samarbejde med BL – Danmarks Almene Boliger har produceret, klarer sig rigtig godt i kampen om seerne. På dk4 har man analyseret på tallene, og konklusionen er klar: Folk vil gerne med indenfor i et boligprogram, der handler om almene boliger.

”Vi kan se, at de seere, som tilvælger programmet og åbner for det, når det bliver sendt – de bliver hængende. Og vi kan se, at zapperne stopper op og ser ofte programmerne til ende. Emnet og værterne fanger helt klart seerne,” siger mediedirektør Steen W. Pedersen fra dk4.

Tv-kanalen oplyser, at man i løbet af december vil nå op på op imod samlet en halv million seere til Danmark dejligste hjem, og at man vil blive ved med at sende programmet, i hvert fald indtil millionen er rundet. Dertil kommer seertallet på programmet, som sker via streaming på nettet.

I alt består serien af syv programmer, hvor det sidste sendes første gang onsdag aften. Programmet er optaget på Almene Boligdage i Aarhus i november, hvor det var deltagerne, som stemte om, hvem af de fire finalister som havde Danmarks dejligste hjem. Finalisterne kom fra Bogense, Aalborg, Nakskov og København.

Hvis man ikke har mulighed for at se programmerne på dk4, så ligger alle programmer tilgængelige på Beboerbladets hjemmeside, finaleprogrammet dog først fra fredag.

Om skribenten

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2887 )

0

Læseliste