12. DEC. 2017 KL. 14:29

Støtte til nye målsætninger i repræsentantskabet

20171212_bl_reprã-sentantskabsmã-de_0168.jpg

Thomas Arnbo

Formanden for BL’s 4. kreds, Bjarne Walentin, foreslog under debatten om målsætningsprogrammet, at det skal præciseres, at kommunerne i højere grad skal ind i kampen, når det gælder støtte til de mange i almene boliger, som har en diagnose

Efter at målsætningsprogrammet har været drøftet i BL’s kredse, var det på det ekstraordinære repræsentantskabsmøde i Tivoli tid til at samle op, så at processen kan køre videre i BL’s bestyrelse med henblik på en endelig vedtagelse på BL’s ordinære repræsentantskabsmøde i juni 2018.


BL’s næstformand Vinie Hansen indledte behandlingen af målsætningsprogrammet og sagde blandt andet:


”Samfundsansvar er det overordnede tema for udkastet, og det, synes jeg, passer rigtig godt ind i arbejdet med den lokale interessevaretagelse, og interessevaretagelsen har også, som noget nyt, fået sit eget afsnit i målsætningsprogrammet. De andre afsnit omhandler samfundsansvar som en del af vores DNA, beboerdemokrati, effektiv drift og administration, velfærdssamfundet, bæredygtighed og stabilitet.”

Og Vinie Hansen sagde om selve måden, som målsætningsprogrammet er skrevet på:


”Man kan sige, at afsnittene er en blanding af vores bidrag, metoden, hvorpå vi leverer det på, og de forudsætninger, som vi har behov for – for forsats at kunne levere.”


Fra salen tog en del kredsformænd ordet – alle med støtte til målsætningsprogrammet. Også Bjarne Walentin, formand i 4. kreds tog ordet, men gjorde opmærksom på et særligt fokus:


”Firs procent af beboerne i almene boliger er almindelige mennesker, mens tyve procent har en eller anden diagnose. Det er en del af vores opgave at rumme det, men vi skal have fokus på at få kommunerne med i et samarbejde om at løse den opgave. Det er med i målsætningsprogrammet, men det må gerne præciseres yderligere.”

Om skribenten

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2887 )

0

Læseliste