01. AUG. 2016 KL. 00:00

Alment fremstød ved Danmark Rundt

danmark-rundt.jpg

AAB Vejle er klar ved opløbet af tredje etape på cykelløbet den 29. juli.

Når deltagerne i cykelløbet PostNord Danmark Rundt har opløb fredag den 29. juli, er AAB Vejle parat til at slå et slag for den almene boligtanke.

Det sker ved løbets tredje etape. Den er på 175 kilometer med start i Aabenraa og slutning i Vejle. Hertil når rytterne mellem kl. 16.54 og 17.24, oplyser arrangørerne. Cirka 38 minutter efter, at de har hastet forbi BL’s kursuscenter Haraldskær. Løbet slutter med en tre omgange på en rundstrækning i Vejle. De sidste kilometer kan ses på kortet ovenfor.

AAB Vejle har i flere år været med til at markere sig ved Danmark Rundt. Boligforeningen har i år etableret en stand ved målområdet, hvor man håber at få en snak med det cykelinteresserede publikum ud fra sloganet ”Hvorfor eje, når du kan leje”.

Samtidig gennemfører AAB Vejle tre konkurrencer: Én om en voksencykel til 8.000 kroner blandt de, der 29. juli - 7. august skriver sig på en venteliste til en bolig. Én om en børnecykel til 4.000 kroner blandt dem på op til 14 år, der svarer rigtigt på et spørgsmål. Og til de nuværende beboere én om en uges sommerhusophold.

Om skribenten

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2887 )

0

Læseliste