06. MAR. 2019 KL. 12:48

Boligselskabet Fsb har valgt strategisk partner

bl_tingbjerg_111018_007.jpg

Boligselskabet Fsb har valgt partner til nyt strategisk samarbejde til bl.a. renovering af Tingbjerg.

Det bliver et team bestående af entreprenøren NCC, Rubow Arkitekter og COWI ingeniører, der nu skal indgå i et strategisk samarbejde med boligselskabet Fsb.

Aftalen har en værdi på tre milliarder kroner og gælder de næste fire år med mulighed for to års forlængelse, oplyser Fsb i en pressemeddelelse.

Tre teams var prækvalificerede til ogaven som strategisk partner med Fsb. Teamet som vandt opgaven kalder sig ’Hjem’ og består af NCC, Rubow og COWI, modulløsninger BM Byggeindustri A/S samt Smith Innovation. To andre teams var også prækvalificeret. Entreprenører på de to andre hold var henholdsvis Enemærke & Petersen samt samt Adserballe & Knudsen

Teamet ’Hjem’ skal de næste år samarbejde med Fsb om primært renoveringer, helhedsplaner og måske nybyggeri. Der bliver tale om meget forskellige opgaver til en værdi fra en mio. kr. til 500 mio. kr.

”NCC har udvist en usædvanlig god forståelse for, hvad det indebærer at arbejde med et almene boliger. Det var tre gode tilbud. Og vi ville kunne samarbejde med alle tre, siger bygge og udviklingschef Lone Zeeberg Nielsen fra Fsb til Licitationen.

Lone Zeeberg Nielsen fra boligselskabet Fsb oplyser, at baggrunden for at udbyde en portefølje af projekter samlet i et strategisk partnerskab er stordriftsfordele, synergier og mere innovation ved denne udbudsform.
Fsb går i fodsporet på Københavns Kommune, der i 2016 indgik et større strategisk samarbejde med et fast team af entreprenører, arkitekter og ingeniører.

Senere på måneden ventes også boligorganisationen KAB at vælge virksomheder til et fast team af samarbejdspartnere og indgå et strategisk partnerskab for op mod fire milliarder kroner.

Om skribenten

Kristoffer
Kristoffer Friis Sørensen

Kristoffer skriver om ny arkitektur, byggeri, renoveringer, boligpolitik og fra livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Almene mål sætter retning for de kommende to år

Kristoffer skriver om ny arkitektur, byggeri, renoveringer, boligpolitik og fra livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Almene mål sætter retning for de kommende to år

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2884 )

0

Læseliste