04. OKT. 2023 KL. 14:30

Alment Inside: Hvordan får vi flere unge med i fællesskaberne?

“Fællesskabet I De Almene Boliger Har Et Kæmpe Potentiale” (1)

Olav Hesseldahl og Nadeen Aiche i Alment Inside. Foto: BL

Hvordan får man fællesskaberne til at blomstre - og hvordan får man de unge med? Det spørger vi Olav Hesseldahl, direktør for Det Politiske Akademi og Nadeen Aiche, debattør og tidligere forperson for Mino.dk, om i denne udgave af Alment Inside.

"Fremtidens frivillige engagement" var overskriften på den paneldebat, som både Olav Hesseldahl og Nadeen Aiche var en del af på Almene Boligdage 2023. 

Samtalen fortsatte efterfølgende i korridoren udenfor salen, hvor Alment Inside satte de to i stævne til en snak om, hvad der kan få særligt de unge til at finde vej til fællesskaber og demokratiske opgaver. 

Der blev formuleret udfordringer, men også ros til en almen boligsektor, der nogle gange glemmer at klappe sig selv på skulderen for det arbejde og engagement, der bliver investeret.

Se eller lyt til hele den interessante samtale lige her - som video eller som podcast. (Hvis du ikke kan se programmet, er det, fordi du ikke har givet samtykke til cookies):

Eller lyt som podcast her:

Du kan også lytte og abonnere på Spotify eller Apple Podcast.

Alment Inside

Alment Inside er BL's digital magasin, der giver dig indblik, indsigt og perspektiv på de vigtigste historier, der rører sig i den almene sektor lige nu og lidt længere ude i horisonten.

Vi inviterer egne eksperter og eksterne gæster ind for at fortælle og kaste lys over emner, der vedrører vores medlemmer og beboere.

Du kan abonnere på magasinet som video på YouTube og som podcast på SpotifyApple eller der, hvor du henter dine podcasts.

Læs senere artikler

Om skribenten

Lars Græsborg Mathiasen BL
Lars Græsborg Mathiasen

Lars er videojournalist og har fokus på at planlægge, udvikle og producere forskelligt videoindhold på tværs af BL’s platforme.

Seneste Artikel

Ejendomsvurderinger: BL har tæt samarbejde med SKAT

Lars er videojournalist og har fokus på at planlægge, udvikle og producere forskelligt videoindhold på tværs af BL’s platforme.

Seneste Artikel

Ejendomsvurderinger: BL har tæt samarbejde med SKAT

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2898 )

0

Læseliste