11. JAN. 2023 KL. 12:00

Kender du en almen renovering, der fortjener at vinde 100.000 kroner?

Renover R Billeder 1200X628 K1 013

Frem til den 1. marts kan du indstille renoveringsprojekter til Renoverprisen 2023, som Realdania og Grundejernes Investeringsfond står bag.

Jagten er sat ind. Danmarks Bedste Renoveringsprojekt skal findes. Og nu kan du indstille det renoveringsprojekt, som du mener, bør vinde.

Det er Realdania og Grundejernes Investeringsfond, som med Renoverprisen hylder Danmarks Bedste Renoveringsprojekt med en check på 100.000 kroner til det vindende hold.   

Et af formålene med Renoverprisen er at sætte fokus på bæredygtighed i byggebranchen og tilskynde til, at flere renoverer frem for at bygge nyt.

”Med Renoverprisen ønsker vi at hylde vellykkede og nytænkende renoveringsprojekter, som kan være med til at inspirere andre til at renovere i stedet for at bygge nyt. Det er både med til at bevare vores bygningskultur til gavn for os alle sammen, og det kan samtidig også være mere bæredygtigt,” lyder det fra Susanne Borenhoff, der er adm. direktør i Grundejernes Investeringsfond i en pressemeddelelse fra Realdania.

Særlig pris uddeles i 2023

I år uddeles der ikke bare én, men to priser til Renoverprisens prisuddeling i september.

Udover hovedprisen Renoverprisen uddeles også en specialpris til et renoveringsprojekt med få midler, som har formået at opnå gode resultater og tænke kreativt.   

”Vi håber på at modtage en masse indstillinger til prisen – også fra mindre projekter. Mange renoveringsprojekter bliver faktisk gennemført for relativt få midler, og dem vil vi gerne give et stort klap på skulderen. Vinderen af specialprisen skal derfor findes i et projekt, hvor der er tænkt kreativt, og hvor folkene bag er nået i mål på uforudsete måder,” lyder det fra Nina Kovsted Helk, filantropidirektør i den filantropiske forening Realdania i pressemeddelelsen fra Realdania.


Indstil dit favorit renoveringsprojekt og se de andre indstillede projekter til de to priser her

Vigtige datoer

Fra den 2. januar kan du indstille renoveringsprojekter til Renoverprisen 2023. Det kan du gøre her. Læs Realdania og Grundejernes Investeringsfonds kriterier for at blive nomineret her.

Du kan indstille et renoveringsprojekt indtil den 1. marts 2023.

De nominerede projekter offentliggøres medio juni.

Vinderholdet af både Renoverprisen og Specialprisen kåres ved en prisfest i september 2023.

Hvad er Renoverprisen?

Renoverprisen uddeles af Realdania og Grundejernes Investeringsfond.

Selv om renovering fylder mere end halvdelen af den samlede produktion i byggebranchen, er det primært nybyggeri, der bliver belønnet med priser. Det er Renoverprisen med til at lave om på.

Det særlige ved prisen er derudover, at den hylder hele holdet frem for en enkelt bidragsyder – lige fra bygherre til rådgivere og håndværkere.

Vinderholdet af både Renoverprisen og Specialprisen kåres ved en prisfest i september 2023.

Kilde: Realdania

Om skribenten

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2898 )

0

Læseliste