30. JUN. 2021 KL. 15:26

BL’s cheføkonom bliver viceadministrerende direktør

Foto Holger Anderson Solveigraabergtingey 26

Som viceadministrerende direktør får Solveig en mere udadvendt position og vil i højere grad deltage i det politiske arbejde. Foto: Holger Svend Andersson

Solveig Råberg Tingey har siden 2018 ledet analysearbejdet i BL. Nu udvides hendes ansvarsområde.

Pr. 1. juli er BL – Danmarks Almene Boliger’s cheføkonom, Solveig Råberg Tingey, udnævnt til viceadministrerende direktør. Det oplyser BL’s administrerende direktør, Bent Madsen, og det sker som led i en række organisatoriske justeringer, der skal tilpasse BL til de opgaver og udfordringer, man står overfor i forhold til at fungere som en veldreven brancheorganisation og interessevaretager for de almene boligorganisationer i Danmark.

Solveig har på meget kort tid udviklet hele analyse-området til et niveau, som har givet BL helt nye muligheder i samfundsdebatten. Ud over en enorm viden om alle emner, der har med økonomi og finansiering at gøre, har hun også en stor viden omkring den almene sektors virksomhed og de politiske problemstillinger centralt og lokalt.

Bent Madsen, adm. direktør BL - Danmarks Almene Boliger

”Solveig har på meget kort tid udviklet hele analyse-området til et niveau, som har givet BL helt nye muligheder i samfundsdebatten. Ud over en enorm viden om alle emner, der har med økonomi og finansiering at gøre, har hun også en stor viden omkring den almene sektors virksomhed og de politiske problemstillinger centralt og lokalt.,” siger Bent Madsen.

Det er også baggrunden for, at udover de nuværende arbejdsområder vil Solveig Råberg Tingey som viceadministrerende direktør få en mere udadvendt position og i højere grad deltage i det politiske arbejde, ligesom hun fremover vil deltage i møderne i både BL’s bestyrelse og forretningsudvalg.

”De almene boliger har en vigtig rolle i udviklingen af samfundet, og de danner rammen om hverdagen for rigtig mange mennesker. Jeg er både glad og ydmyg over fremover at skulle træde ind i en ny stilling som viceadministrerende direktør i BL og glæder mig enormt meget til at styrke arbejdet med at sikre den almene boligsektor gode rammevilkår og muligheder for vækst og udvikling.”

Solveig Råberg Tingey er 34 år, uddannet cand. oecon, og har tidligere arbejdet i Finans Danmark, hvor hun har bred erfaring med analyser og politisk interessevaretagelse indenfor den finansielle sektor.

Om skribenten

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2887 )

0

Læseliste