26. JUN. 2020 KL. 09:00

KAB udvider direktionen med ny direktør

mikkel-boel-kab.png

KAB. Mikkel Boel tiltræder som økonomidirektør i KAB pr. 1. september 2020.

Mikkel Boel tiltræder som økonomidirektør i KAB pr. 1. september 2020.

KAB går nu fra tre til fire direktører.

KAB udvider direktionen med en økonomidirektør. Det er Mikkel Boel, 51 år, der får jobbet i den nyoprettede stilling. Han har indtil nu været økonomi- og digitaliseringschef i KAB.

Ansættelsen sker ud fra et ønske om at skabe rum til den strategiske udvikling af organisationen og et endnu skarpere kundefokus, lyder det i en pressemeddelelse.

KAB’s bestyrelse traf beslutning om at udvide direktionen på et møde den 16. juni 2020. Jens Elmelund, adm. direktør, forklarer om baggrunden:

”Vi valgte i en periode at køre videre med tre direktører efter den viceadm. direktør fratrådte i 2019. Det har været givtigt og har betydet, at vi har fået indsigt i flere fagområder i organisationen, men der har naturligvis også været et ekstra ressourcetræk. Nu vil vi skabe rum til et øget strategisk blik og overskud til et endnu bedre kundefokus. Det får vi med Mikkel Boel som en del af direktionen.”

Som økonomidirektør får Mikkel Boel ansvar for økonomi, it og digitalisering, kundeøkonomi, kundesekretariat, Intern service samt en række interne processer.

Den øvrige KAB-direktion består af adm. direktør Jens Elmelund, kundedirektør Sanne Kjær og byggedirektør Rolf Andersson.


Fagnørd med perspektiv

Mikkel Boel har en mangeårig professionel baggrund indenfor driftssikker økonomistyring og strategisk ledelse. Han blev ansat som økonomichef i 2015 og kender KAB’s organisation. I januar 2020 fik han ansvaret for et udvidet område som økonomi- og digitaliseringschef.

”Det, som jeg synes er supersjovt – og som jeg også er lykkedes med – er at få økonomi, digitalisering, processer i organisationen og det menneskelige aspekt til at spille sammen. Jeg vil med min viden indenfor de felter kunne bidrage positivt til direktionens arbejde,” forklarer han.

Som økonomichef har Mikkel Boel bl.a. skabt en mere kundevendt økonomifunktion og stået i spidsen for en tuning af likviditetsstyringen, som har øget afkastet med flere 100 millioner kroner til gavn for kunderne.

Cykelrytter i fritiden

Privat nyder Mikkel Boel, når der er tid til en aftentur på raceren i lokalområdet omkring Nivå, hvor han bor. En distance på 42 km er passende og tilbagelægges på cirka en time og 15 minutter.

”Så snart jeg sætter mig på en cykel, tror jeg, at jeg er med i Tour de France. Det er helt klart en passion. Samtidig er det også et frirum, hvor jeg kan reflektere over dagen, mens asfalten glider forbi under mig,” siger han med et smil.

Lidt mere afslappende går det for sig, når Mikkel og familien pakker bilen og sætter kurs mod sommerhuset i det sydsvenske for at koble af.

Om skribenten

kristoffer_friis_soerensen.jpg
Kristoffer Friis Sørensen

Kristoffer skriver om ny arkitektur, byggeri, renoveringer, boligpolitik og fra livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Ny forskning: Lavere højhuse giver beboerne et bedre boligliv

Kristoffer skriver om ny arkitektur, byggeri, renoveringer, boligpolitik og fra livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Ny forskning: Lavere højhuse giver beboerne et bedre boligliv

Artikler

vi anbefaler

Kirsten Friis Hansen 200121 001 Her er 10 gode råd til hjemmekontoret fra kollegaerne i DAB
COLOURBOX23145527 Det er billigere og grønnere at renovere end at bygge nyt
Palle Adamsen 2019 02 08 Nr005 Undersøgelse: Sådan er landets almene boliger repræsenteret i samfundet
Foto Holger Anderson Rikke Lønne 23 BL: ”Almene boliger er med til at mindske social ulighed”
CHO 2019 Stor Imponerende indsats af Landsbyggefonden
Lisbjerg Bakke Al2bolig Endelig Træbygninger er mere klimavenlige og kan give et behageligt boligmiljø
Mariestaerke I Karlemoseparken Borgmester: Blandede byer er stærke byer
Se alle artikler ( 1937 )

0

Læseliste