16. JUN. 2020 KL. 00:00

Driftige beboere trak i arbejdstøjet

trianglennyhed1.jpg

Johnny Gudmand

Hvad gør man, når man midt i en corona-krise ikke må mødes på kryds og tværs til de sociale arrangementer, så opfrisker man fælleshuset. Det var i hvert fald, hvad der skete i seniorbofællesskabet Trianglen, hvor 10 driftige beboere trak i arbejdstøjet.


Alle regler om forsamlinger blev overholdt og spritstandere er sat op for at mindske risikoen for, at beboerne bliver smittet med corona. 

Vi havde før alt det her besluttet, at fælleshuset skulle males. Da jeg læste om trængsler blandt håndværkerne, spurgte jeg de andre, om ikke vi skulle fremrykke det malerarbejde, vi skulle have udført, og det valgte vi at gøre.

Afdelingsformand Bodil Bøgebjerg

Beboerne trak i arbejdstøjet

Det var dog ikke kun maling, der var programmet. 10 af beboerne trak selv i arbejdstøjet og gjorde istandsættelse til en fælles aktivitet, skriver DAB på deres hjemmeside.

"Vi har blandt andet sat lamelgardiner op i fælleshuset og sat nye lamper op for at gøre det mere hyggeligt. Derudover har vi ændret vores entré, så den er blevet mere indbydende, og gæsteværelset er også sat i stand. Vi har fået indkøbt et nyt billardbord, det var vedtaget på forhånd, og så har vi organiseret udhuset. Det ligner ikke bare et forsamlingshus mere, det er blevet et mere hyggeligt sted at være," fortæller Bodil Bøgebjerg.

Læs mere om forsamlingsforbuddet


Gæsteværelset til beboernes gæster er blevet lyst og lækkert. 

Forsamlingsforbuddet blev overholdt

Beboerne har sørget for at holde afstand under istandsættelse, og der har hele tiden været plads til maksimalt 10 deltagere. Det gjaldt også, når de mødtes til udendørs hygge foran forsamlingshuset.

"Hvis der kom en ekstra deltager, sørgede en af de andre for at gå hjem. Vi har købt spritstandere og sat dem op, så vi ikke risikerer at smitte hinanden, vi fejler jo noget alle sammen, så vi er ekstremt forsigtige. Fordi vi bor i et seniorbofælleskab, har vi haft gode muligheder for at holde vores sociale liv ved lige under krisen," siger Bodil Bøgebjerg.

Da det fælleshuset stod fint og klar, blev det fejret med en reception på terrassen udenfor for selvfølgelig skulle corona-reglerne overholdes.

Fik du

læst disse?

20200528 104753 4 117Mb (1) Liliegreen: Alvorligt at så få almene boliger fra lokalplaner er blevet bygget
Morten Homann Boligdirektør: ”Vi i branchen ER de dygtigste til det, vi laver”
25674507 D842 4C1e 8544 B375c77970d3 ”Frederiksbergs grimmeste facade” vinder Renoverprisen
IMG 6998 Nyt KAB-hus: ”Vi er ikke et revisionskontor, vi er et foreningshus"
Design Uden Navn (11) Gratis håndbog til dig som almen beboer
Løb Ml Husene Gellerup 18092021 3415 113428 Se billederne: Løb Mellem Husene afviklet i Aarhus og København
Gellerup Book (1) Læs moppedrengen om den politiske by Gellerup
Foto Holger Anderson 42 Opråb fra landets 5 største byer: Lovgivning om børnepasning virker modsat
Foto Holger Anderson Mundbind Turister1 Analyse: Almene boliger skaber plads til alle i de store byer
Se alle artikler ( 2153 )

0

Læseliste