14. APR. 2020 KL. 00:00

Landsbyggefonden kan hjælpe hele Danmark

troelslundpoulsen1056x592.jpg

Holger Svend Andersen

Venstre: Projekterne, der venter på renoveringsstøtte fra Landsbyggefonden, skal ikke bare samle støv. De skal alle sættes i gang. Det vil sikre arbejdspladser i 89 af landets 98 kommuner.

”Danmark befinder sig desværre i en meget alvorlig økonomisk situation... Situationen bliver værre og værre dag for dag og uge for uge. Derfor er der brug for akut politisk handling for at holde hånden under vores virksomheder og ikke mindst de mange arbejdspladser, der i øjeblikket risikerer at forsvinde fra Danmark.”

Ordene kommer fra Venstres finanspolitiske ordfører, Troels Lund Poulsen. Hans parti har derfor i de sidste uger foreslået en lang række politiske initiativer, der kan holde hånden under de danske arbejdspladser.

”Et af de initiativer, vi allerede for flere uger siden har foreslået, er fremrykning af offentlige investeringer og herunder også at sætte gang i de mange projekter, der ligger i Landsbyggefonden, og som i bund og grund bare ligger og samler støv. Der er et stort behov for, at får sat gang i de projekter. Både til gavn for det danske samfund, de danske arbejdspladser. Og ikke mindst til gavn for de mange mennesker, der jo venter på, at deres bolig bliver renoveret."

Arbejdspladser til hele Danmark

Troels Lund Pulsen fremhæver, at Landsbyggefondens projekter er fordelt over hele Danmark. Der er almene boligafdelinger, der venter på renovering i 87 af landets 98 kommuner.

"Projekterne i Landsbyggefonden vil sikre arbejdspladser i hele Danmark. Derfor er vores klare opfordring til regeringen: Kom nu i gang – lad være med at sidde på hænderne. Indkald til politiske forhandlinger og lad os få lavet en politisk aftale, som sikrer, at alle Landsbyggefondens projekter kommer i gang, så vi kan hjælpe hele Danmark," Siger han.

Om skribenten

Regnar Nielsen BL
Regnar M. Nielsen

Regnar M. Nielsen er journalist og skriver gerne om landets almene boliger med fokus på det boligpolitiske.

Seneste Artikel

Vi skal sikre de nødvendige plejehjemspladser

Regnar M. Nielsen er journalist og skriver gerne om landets almene boliger med fokus på det boligpolitiske.

Seneste Artikel

Vi skal sikre de nødvendige plejehjemspladser

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2884 )

0

Læseliste