23. SEP. 2019 KL. 00:00

Direktør øjeblikkeligt fritstillet

helsingoer-by.jpg

badahos, iStock

Direktør for Boliggården i Helsingør blev fritstillet med øjeblikkelig virkning, efter kun 2 år på posten.

Det blev til kun to år på direktørposten i det almene boligselskab Boliggården, før hovedbestyrelsen måtte sige farvel til Lars Carl Gruby. Fritstillingen skete efter fælles aftale på et ekstraordinært og lukket bestyrelsesmøde den 11. september. Begrundelsen for fritstillingen er stadig ukendt.

Charlotte Olsen, formand for Boliggårdens bestyrelse, udtaler til Helsingør Dagblad, at hun ikke ønsker at kommentere på begrundelsen og heller ikke kan oplyse om, hvornår der tiltræder en ny direktør.

Bestyrelsen orienterede umiddelbart efter medarbejderne og afdelingsbestyrelserne om, at Lars Carl Gruby er fritstillet med øjeblikkelig virkning, og at bestyrelsen nu overtager ansvaret, indtil andet bliver besluttet.

Lars Carl Gruby overtog direktørposten i Boliggården i oktober 2017. Han havde tidligere været ansat som regionsdirektør i administrationsselskabet Domea.dk

Nøjsomhed i medierne

Boliggårdens ene boligafdeling, Nøjsomhed, som er på den såkaldte ghettoliste, har givet anledning til en del debat i medierne. Boliggården har nemlig besluttet at opsige knap 100 familier for at forebygge, at afdelingen ikke ender på den ”hårde ghettoliste” om to år.

Den beslutning er upopulær blandt beboerne i boligområdet, men har ifølge bestyrelsesformand Charlotte Olsen ikke haft indflydelse på aftalen om fritstilling af Lars Carl Gruby.

Om skribenten

Anja Andersen BL
Anja Robstrup Andersen

Anja Andersen er journalist og skriver om drift, byggeri, renoveringer, personportrætter og livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Kredsformand: "Vi skal sikre de rigtige boliger til de personer, der vil bo her”

Anja Andersen er journalist og skriver om drift, byggeri, renoveringer, personportrætter og livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Kredsformand: "Vi skal sikre de rigtige boliger til de personer, der vil bo her”

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2887 )

0

Læseliste