13. NOV. 2018 KL. 15:08

Ringsted tørster efter almene lejeboliger

jw-bataljonen-re-3.jpg

Jens Wollesen

Med en venteliste på over 800 personer glæder forretningsfører sig til endelig at kunne imødekomme en lille del af efterspørgslen med et nyt byggeri.

Sidst Andelsboligforeningen af 1941 byggede nye boliger var tilbage i 2006. Behovet for en almen bolig har med årene vokset sig så stort, at der nu står omkring 860 aktive ansøgere til en bolig i Ringsted Kommune.

Det er især små lejligheder, som efterspørges af borgerne. Men nu er der håb forude for en lille del af de aktive ansøgere.

Andelsboligforeningen af 1941 har for nylig holdt rejsegilde for 92 nye almene familie-og ungdomsboliger på Bataljonen 1-233. Området er et af de sidste stykker jord til boligbyggeri på det tidligere kaserneområde. Tilstede var forretningsfører Ole Hemmingsen, Andelsboligforeningen af 1941 i Ringsted, der glæder sig over det ny byggeri, og borgmester Henrik Hvidesten, der holdt tale.

46 af boligerne er på under 65 kvadratmeter. Der er endnu ikke åbnet op for tilmeldinger til de nye almene boliger. Det sker først et halvt år før byggeriet er klar til indflytningen, som er sat til august 2019.

De 92 lejeboliger kommer til at ligge centralt i Ringsted med kort afstand til både handelsmuligheder, daginstitutioner og et kommende sundhedscenter.

Om skribenten

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2877 )

0

Læseliste