16. NOV. 2018 KL. 10:20

Boligselskab hjælper Julemandens Datter

mia_lyhne_martin_buch_ella_testa_kusk_julemandensdatter_foto_perarnesen_002-_1024x576.jpg

Per Arnesen / Scanbox

Filmen 'Julemandens Datter' er støttet af Viborg Kommune, men også Boligselskabet Sct. Jørgen støttede produktionen.

Den 12-årige pige Lucia er datter af Julemanden, men som en moderne nissepige er hun selvfølgelig træt af, at det kun er mænd, der kan være julemænd. Det vil hun lave om på.

I en af årets store julefilm ’Julemandens Datter’, som lige nu kan ses i biografen med skuespillere som Mia Lyhne, kendt fra serien Klovn og Martin Buch fra Rytteriet, er der gået ligestilling i julen.

Handlingen er flyttet til Viborg med mange scener fra bl.a. torvet, den gamle Vestre Landsret og Katedralskolen, som lagde lokaler til julemandsskolen og en stor julemandskongres. Filmen er støttet af Viborg Kommune, men også Boligselskabet Sct. Jørgen støttede produktionen.

Under filmoptagelserne, som foregik for mere end et år siden, valgte man at stille sit lokalkendskab til rådighed for produktionsselskabet Deluca Film og formidle kontakt til lokale virksomheder og var samtidig også en af de mange lokale sponsorer til filmen. Det kan også ses i rulleteksterne. Som tak for hjælpen fik en familie fra en af Sct. Jørgens afdelinger lov til at komme med på optagelse en dag og blev inviteret til gallapremieren i biografen Fotorama. Og til årets julefest i Sct. Jørgen er der gratis biografbilletter til de beboere, der dukker op og som gerne vil ind og se den lune jyske julefilm.

”Vi vil gerne være med til at bringe Viborg i spil som et sted, som et godt sted at bo. Det gør vi ved lokale arrangementer, men ved at hjælpe produktionen under optagelserne kunne vi både kombinere lidt markedsføring med noget godt, rart og sjovt. Vi har mange børnefamilier og vores engagement kommer også dem til gode,” lyder det fra Boligselskabet Sct. Jørgen.

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2879 )

0

Læseliste