24. MAJ. 2018 KL. 00:00

Fusion skaber stor nordjysk boligforening

1.jpg

Boligselskabet Østvendsyssel

Repræsentantskaberne i Sundby-Hvorup Boligselskab og Boligselskabet Østvendsyssel har i forrige uge godkendt en fusion af de to boligselskaber.

Repræsentantskaberne i boligorganisationerne Sundby-Hvorup Boligselskab og Boligselskabet Østvendsyssel har i den forløbende uge med et overvældende flertal godkendt en fusion mellem de to boligorganisationer. Dermed får Nordjylland et nyt, stærkt boligselskab med knap 4.500 boliger.

”Det glæder mig, at stort set alle repræsentanter i begge selskaber har sagt ja tak til fusionen. Det vidner om, at vi er på rette kurs, og at vores oplevelse af, at vi deler en fælles kultur og værdier holder stik,” siger formand for Sundby-Hvorup Boligselskab, Hans Bøyen Christensen

For Boligselskabet Østvendsyssel var der tale om en særlig stor beslutning, da selskabet nu bliver en del af det nye Sundby-Hvorup Boligselskab.

”Det er en stor beslutning, vi har truffet. Men det er sket efter grundige overvejelser og et stort forarbejde. Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at vi har gjort det rigtige for vores beboere. Sammen med Sundby-Hvorup Boligselskab bliver vi nu ikke bare større, men også stærkere. Det betyder bedre beboerservice, et større boligudbud og bedre muligheder for at udvikle drift, renoveringsprojekter og nybyggeri,” siger organisationens formand, Jens Jørgen Jensen

Han fremhæver også, at fusionen vil være positivt for medarbejderne i det nye Sundby-Hvorup Boligselskab:

”Vi får mulighed for at skabe en mere attraktiv arbejdsplads og bedre udviklingsmuligheder for vores trofaste medarbejdere. Blandt andet vil vi oprette et nyt, udvidet serviceteam i Østvendsyssel, der får base i Boligselskabet Østvendsyssels nuværende kontor i Dronninglund.”

Fusionen træder endeligt i kraft til årsskiftet, men allerede nu vil medarbejderne fra de to boligselskaber begynde arbejdet med at koordinere og samkøre opgaver.

Om skribenten

Regnar Nielsen BL
Regnar M. Nielsen

Regnar M. Nielsen er journalist og skriver gerne om landets almene boliger med fokus på det boligpolitiske.

Seneste Artikel

Vi skal sikre de nødvendige plejehjemspladser

Regnar M. Nielsen er journalist og skriver gerne om landets almene boliger med fokus på det boligpolitiske.

Seneste Artikel

Vi skal sikre de nødvendige plejehjemspladser

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2884 )

0

Læseliste