27. JUN. 2016 KL. 00:00

Guldkorn af almen interesse

_skn3123_.jpg

Stefan Kai Nielsen

På Folkemødet i Allinge-Sandvig på Bornholm  afvikles der hvert år mange hundrede debatter og andre events, der har interesse og kan være idé-inspirerende for de almene boligorganisationer. Derfor bringer Boligen naturligvis også i år en fyldig reportage fra solskinsøen.

BL, de almene boliger og dens beboere har igen været stærkt repræsenteret på solskinsøen af domen, der som altid var propfyldt med relevante og yderst seværdige arrangementer. Blandt andet fordi de er så gode, har vi i de foregående års reportager lagt hovedvægten på, hvad der skete i domen. I år har vi valgt noget helt andet. Ud over BL har 853 andre aktører gennemført 2.951 forskellige events. Mange hundreder af dem har interesse og kan være til inspiration for den almene boligsektor. Det er dem, vi i år kaster vores opmærksomhed på. 21 borgmestre, 685 akkrediterede journalister og mindst 140 politikere besøgte Folkemødet. Af dem var 9 partiledere. Det vil sige, at alle partier var repræsenteret af deres leder. Vi indleder på dette opslag med brudstykker af særlig ”almen” interesse. Det er brudstykker af deres taler på hovedscenen, af svarene på de spørgsmål, vores udsendte stillede dem, og af det, de sagde, da de blev interviewet af TV 2 News i domen.

Download: 
Boligens reportager fra Folkemødet  

Debat på Folkemødet 2016. Spørgsmålet: Hvor skal flygtningene bo? 

I BL’ Dome i Allinge på Bornholm, 17. juni 2016, var der debat om flygtningeudfordringen og de bosætningsudfordringer, som vi står overfor. Clement Kjersgaard var vært og arrangementet er en del af en række af moderne forsamlingshusdebatter, der sætter fokus på en række aktuelle emner med relation til Danmarks almene boliger.

Paneldeltagerne var:

Politisk leder af Det Radikale Venstre, Morten Østergaard
Medlem af Europaparlamentet for Dansk Folkeparti, Anders Primdahl Vistisen
Rådmand for Teknik & Miljø i Aarhus kommune, Kristian Würtz
Næstformand for KL, Thomas Kastrup Larsen
Adm. direktør i BL – Danmarks Almene Boliger, Bent Madsen

Stemningsbilleder fra Folkemødet

Fik du

læst disse?

Kaare Dybvad Af Claus Bech Listerne over udsatte boligområder har nu 62 nye forebyggelsesområder
Fotograf Holger Anderson Roskilde Stillads Husfacade2 Politisk stop for almene renoveringer vil give ekstraregning på huslejen
Design Uden Navn (20) Sådan tog beboerne kontrol over deres parkeringspladser med p-vagt
Rotte Colourbox Skadedyr: Hvem har ansvaret?
DSC9005 Ny rapport: Lejere har oftere gæld end ejere
Martin I Boliggr Boligselskaber: Sådan gav vi kontorfolket lov til mere hjemmearbejde
Se alle artikler ( 2288 )

0

Læseliste