18. NOV. 2015 KL. 00:00

Facebook fylder lejemål op

helen_siegvardsen.jpg

John Carlsson

Fra at have 23 tomme lejemål i afdeling Kongeleddet hos Lolland almennyttige Boligselskab, er man nu nede på kun otte tomme boliger. Facebook og mund til mund metoden har en del af æren, mener formand.

’Nød lærer nøgen kvinde at spinde,” sådan siger formand Helen Siegvardsen, Lolland almennyttige Boligselskab, som det første, da hun bliver spurgt til antallet af tomme boliger i Kongeleddet. Årsagen til, at hun netop bruger det velkendte ordsprog skyldes, at man i afdelingen har døjet med tomme boliger i gennem længere tid. Og da man ikke har haft budget til dyre reklamer, har man været nødsaget til at tænke i andre baner.

Jo flere boliger vi får udlejet, jo flere penge er der til at få de ting, som beboerne ønsker sig.

Helen Siegvardsen, formand

”Vi har brugt facebook og bedt beboerne om hjælp. Vi har forklaret beboerne, at vi henlægger en million kroner ved tab af lejeledighed. Jo flere boliger vi får udlejet, jo flere penge er der til at få de ting, som beboerne ønsker sig. Hvis nu vi hjælpes ad og får viderebragt budskabet om, at vi har tomme lejemål, og man kan flytte ind relativt hurtigt, kan det gavne os alle,” uddyber hun.

Beboerne har været flittige til at dele budskabet. Facebook opslaget med budskabet om et åbent hus arrangement har været så nyttefuldt, at det har nedbragt antallet af lejemål fra 23 til nu kun otte.

”Vi kan ikke med 100 procents sikkerhed sige, at faldet udelukkende skyldes  denne indsats, men på den anden side er det, det eneste vi har gjort,” fortæller hun.

Afdelingen planlægger endnu et åbent hus arrangement over facebook til foråret.

Om skribenten

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2923 )

0

Læseliste