09. NOV. 2022 KL. 11:12

Nyt magasin fra BL: Alment Inside

Alment Inside #1 Mikkel Og Det Grønne Potentiale

Velkommen til et nyt format, som du kan se eller lytte til, lige når du vil. Alment Inside er optaget i vores studie i Studiestræde og giver dig indblik, indsigt og perspektiv på de vigtigste historier, der rører sig i den almene sektor lige nu og lidt længere ude i horisonten.

Se video og podcast i bunden af artiklen.

”Vi har glædet os til at kunne blænde op for et magasin, der er tilgængeligt på alle platforme, hvad enten man vil lytte som podcast eller se som video – og som kan være med til at forklare, hvad vi arbejder for hver dag her hos BL. Det har været et af vores mål, at vi skal udkomme på endnu flere platforme og dermed nå ud til endnu flere med den viden og indsigt, vi ligger inde med her i BL. Det tror vi på, at Alment Inside kan bidrage til,” siger Christina Ove Holm, kommunikationschef hos BL – Danmarks Almene Boliger.

Du vil i magasinet møde nogle af BL’s egne eksperter, der analyserer og kommenterer de emner, de selv arbejder med – lige fra den grønne omstilling, psykisk sårbare, hjælp til de udsættelsestruede beboere, det politiske arbejde og meget mere. Vi vil dog også have andre aktører med i de emner, hvor vi samarbejder med og spiller sammen med andre aktører i det danske velfærdssamfund.

I den første udgave tager teknisk konsulent Mikkel Jungshoved fat om et af de varmeste emner lige nu, nemlig den grønne omstilling og det enorme potentiale, som den almene sektor drømmer om at kunne indfri og bidrage til i kampen om at finde alternative energikilder.

I næste uge vil Solveig Råberg Tingey, viceadministrerende direktør i BL, kigge ind i og udlægge teksten af de politiske anbefalinger, den almene sektor har til de politikere, der inden længe indtager stolene i Folketinget og sætter en ny politisk dagsorden for Danmark.

”Alment Inside bliver en vigtig tilføjelse til de i forvejen stærke digitale kommunikationsplatforme, vi allerede har i BL; Fagbladet Boligen til branchen, beboerkanalen Bo Godt og så vores populære nyhedsbreve, der allerede rammer rigtigt mange indbakker hver uge. Og samtidig bliver det en god måde at præsentere de mange videnstunge medarbejdere og få deres ekspertise og indsigt endnu længere ud,” fortæller Christina Ove Holm.

Alment Inside vil udkomme cirka én gang om måneden, men vil ikke være afhængig af en fast frekvens, men derimod de emner, der skubber på for at blive fortalt.

 

Video:

 

Podcast:

Man kan se magasinet som video på YouTube og lytte som podcast på alle gængse podcastapps såsom Spotify, Apple osv.

Alment Inside

Alment Inside er BL's magasin, der giver dig indblik, indsigt og perspektiv på de vigtigste historier, der rører sig i den almene sektor lige nu og lidt længere ude i horisonten.

Vi inviterer egne eksperter og eksterne gæster ind for at fortælle og kaste lys over emner, der vedrører vores medlemmer og beboere.

Du kan abonnere på magasinet som video på YouTube og som podcast på Spotify, Apple eller der, hvor du henter dine podcasts.

Læs mere om emnet

Fem ønsker til den kommende regering

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Om skribenten

Lars Græsborg Mathiasen BL
Lars Græsborg Mathiasen

Lars er videojournalist og har fokus på at planlægge, udvikle og producere forskelligt videoindhold på tværs af BL’s platforme.

Seneste Artikel

"Vi skal kæmpe for mange flere almene boliger i hovedstaden"

Lars er videojournalist og har fokus på at planlægge, udvikle og producere forskelligt videoindhold på tværs af BL’s platforme.

Seneste Artikel

"Vi skal kæmpe for mange flere almene boliger i hovedstaden"

Fik du

læst disse?

Oversigt Kbh BL-direktør: Der er brug for tryghed om ejendomsvurderingerne
Notech Ude Ålegræs i vinduerne: Beboere får bæredygtig isolering
Stinewadskaermunch01 Stine bygger bro og får flere udsatte børn og unge ind i foreningslivet
BL 04994 Ny BL-rapport: Flere vil bidrage til fællesskabet, men ved ikke hvordan
DSF9561 Ny hjemløsereform skal afskaffe langvarig hjemløshed
Se alle artikler ( 2877 )

0

Læseliste