16. NOV. 2022 KL. 14:31

Nu kan du tilmelde dig Almene Boligdage 2023

Unavngivet (1200 × 800Px) (2)

Almene Boligdage sætter fokus på engagementet i landets boligområder. Tilmeld dig konferencen i september på Tivoli Hotel i København.

Hver dag - og i hele landet - engagerer mange beboere sig i frivillige aktiviteter. Også til glæde og stor gavn for det område, hvor de bor, deres naboer og fællesskabet. Sammen med landets almene boligorganisationer udvikler og understøtter de gode og sunde boligområder.

I løbet af foråret og efteråret 2023, vil der blive holdt en række lokale events rundt omkring i landet, hvor 'engagementet' bliver hyldet og fejret i de almene boligområder. 

Og ’engagementet’ er afsættet, når konferencen Almene Boligdage næste år samler ansatte og valgte fra boligorganisationer i hele landet på Tivoli Hotel i København, 30. september 2023.

Du kan nu tilmelde dig til Almene Boligdage 2023.

Artiklen fortsætter under citatet.

Vi glæder os rigtig meget til at lave Almene Boligdage på Tivoli Hotel. Det er første gang, vi skal mødes igen efter corona og en lang periode uden Almene Boligdage. Så Almene Boligdage skal være en festdag. Det er også her, vi vil præsentere en bred viden om de praksisser, perspektiver og muligheder, der er i sektoren.

Rikke Lønne, chef for strategisk udvikling og samarbejde i BL

"Vi glæder os rigtig meget til at lave Almene Boligdage på Tivoli Hotel. Det er første gang, vi skal mødes igen efter corona og en lang periode uden Almene Boligdage. Så Almene Boligdage skal være en festdag. Det er også her, vi vil præsentere en bred viden om de praksisser, perspektiver og muligheder, der er i sektoren," siger Rikke Lønne, chef for strategisk udvikling og samarbejde i BL – Danmarks Almene Boliger.

Almene Boligdage-konferencen 2023 skal give et indblik i mange af de aktuelle og spændende tiltag, projekter og opgaver, som hver dag gør de almene boligområder til gode steder at bo.

Der stilles på konferencen skarpt på beboerengagementet, bæredygtighed, energi og klima samt de mange sociale indsatser. Vi tager samtalen om engagementet i vores samfund og boligområder, deler erfaringer og gode eksempler og præsenterer nye indsigter.  

Programmet, som er under udarbejdelse, vil som på tidligere Almene Boligdage bestå af et hovedprogram og en lang række aktiviteter, som boligorganisationerne kan byde ind i.

Det kan være workshops, ekskursioner og oplæg. Det kan man læse mere om her – og selv indsende sin egne bud på aktiviteter.

Konferencen begynder om formiddagen og slutter med et brag af en aften med festmiddag og god underholdning.

Tilmeld dig her

 

Om skribenten

kristoffer_friis_soerensen.jpg
Kristoffer Friis Sørensen

Kristoffer skriver om ny arkitektur, byggeri, renoveringer, boligpolitik og fra livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Nu kan du tilmelde dig Almene Boligdage 2023

Kristoffer skriver om ny arkitektur, byggeri, renoveringer, boligpolitik og fra livet i landets almene boligafdelinger.

Seneste Artikel

Nu kan du tilmelde dig Almene Boligdage 2023

Fik du

læst disse?

20220923 142730 L 6000X4000ma ”Vinterhjælp” – vigtig men også kompliceret
DJI 0233 BO-VEST: ”Vi bevarer Galgebakkens unikke udtryk”
Chefjurist Shenna Salih (1) Kvinder strømmer til gratis juridisk rådgivning
Colourbox Valg Familie Valgforsker: ”Det er bare sjovere, når man er to”
Se alle artikler ( 2537 )

0

Læseliste