Ny regionsdirektør i Domea.dk

;

09. sep 2019

Ny regionsdirektør i Domea.dk

Domea.dk har ansat en ny regionsdirektør til Jylland og Fyn. Det er 49-årige Rune Udi Jørgensen. Han er uddannet bygningsarkitekt, tidligere direktør i FOF Kolding/Haderslev og kommer direkte fra en stilling som forretningsudviklingschef i Hedensted Kommune.

Rune Udi Jørgensen kommer til Domea.dk fra en stilling som forretningsudviklingschef i Hedensted Kommune. Her har han blandt andet haft ansvaret for store by- og boligudviklingsindsatser og for strategiske indsatser for byrumskvalitet og detailhandel.

Som regionsdirektør i Domea.dk kommer 49-årige Rune Udi Jørgensen til at stå i spidsen for kundechefer, boligsocial chef, indkøbsfunktionen og regionssekretariatets medarbejdere i Vejle. Han bliver overordnet ansvarlig for at sikre en effektiv og konkurrencedygtig ejendomsdrift, og han bliver en vigtig strategisk partner for Domea.dk's kunder i udviklingen af deres lokale boligorganisationer.

Derudover kommer Rune Udi Jørgensen til at bidrage til den fortsatte udvikling og gennemførelse af Domea.dk's forretningsstrategi i tæt samarbejde med resten af Domea.dk's chefteam. 

Rune Udi Jørgensen tiltræder som regionsdirektør i Domea.dk den 1. oktober.