Ny regionsdirektør i Domea.dk kender den almene branche ud og ind

;

11. dec 2019

Ny regionsdirektør i Domea.dk kender den almene branche ud og ind

43-årige Uffe Andreasen er Domea.dk's nye regionsdirektør i Østdanmark. Uffe Andreasen har et indgående kendskab til den almene branche, senest som chef for Københavns Kommunes tilsyn med almene boliger, nybyggeri, renovering og udsatte byområder. Den nye regionsdirektør har desuden en fortid i boligministeriet, og så har han selv boet alment og været næstformand i en boligorganisation. 

Den nye regionsdirektør for Østdanmark i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk har den almene branche helt inde under huden. Livet og karrieren har bragt 43-årige Uffe Andreasen vidt omkring i branchen. Han har selv boet alment og oplevet beboerdemokratiet indefra som næstformand i en almen boligorganisation - og så har han gennem de seneste 15 år beskæftiget sig professionelt med boligpolitik og almene boliger, flere år i forskellige ministerier og herefter i Københavns Kommune. Senest kommer Uffe Andreasen fra en stilling som chef for almene boliger i Teknik- og Miljøforvaltningen i hovedstadskommunen.

- Det er en meget stærk profil, som Domea.dk nu får med på holdet. Han har en kæmpe faglig indsigt og politisk forståelse for mekanismerne i vores branche. Og han er vant til at arbejde tæt sammen med politikere og embedsmænd i kommuner og ministerier, som er en vigtig del af det at være regionsdirektør i Domea.dk. Så det er en stor kapacitet, der begynder hos os i det nye år - både for os og for vores kunder og for det afgørende tætte og værdifulde samarbejde med de mange frivillige beboere i beboerdemokratiet, siger administrerende direktør i Domea.dk, Thomas Holluf Nielsen.

Deler værdier
Uffe Andreasen har som chef for almene boliger i Københavns Kommune de seneste fem år været ansvarlig for kommunens opgaver på området for almene boliger og byudvikling - bl.a. i forhold til nybyggeri, renovering, tilsyn og udsatte boligområder.

- Jeg sætter beboeren og boligorganisationerne højt. Jeg har brugt det meste af mit arbejdsliv på at skabe og udvikle gode og velfungerende boliger og boligområder, som kan danne rammen om et godt hverdagsliv. De værdier deler jeg med Domea.dk. Jeg ser derfor meget frem til samarbejdet med de nye kolleger i Domea.dk og ikke mindst med boligorganisationerne, beboerdemokratiet og de beboere, som er i centrum for vores arbejde, siger Uffe Andreasen.

Uffe Andreassen har to børn på 14 og 16 år samt en bonusdatter på 16. Han bor med sin kæreste Marietta i Søborg.

Uffe Andreasen tiltræder i Domea.dk den 1. januar 2020.

Uffe Andreasen

  • 43 år
  • Ny regionsdirektør i Domea.dk for Sjælland og øerne pr. 1. januar 2019
  • Kommer senest fra en stilling som enhedschef for almene boliger i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune (2014-nu)
  • Har derudover bl.a. været ansat i Kontoret for almene boliger under Socialministeriet/Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter samt besiddet en række andre stillinger i ministerielt og kommunalt regi
  • Har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet (2007) samt uddannelser i ledelse

Domea.dk

  • Domea.dk er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer og leverer administration, udlejning, rådgivning og drift til almene boligorganisationer i 73 af Danmarks 98 kommuner
  • Domea.dk har ca. 90 kunder (boligorganisationer), der til sammen ejer ca. 60.000 almene boliger fordelt over hele landet
  • Domea.dk bygger, renoverer og moderniserer desuden almene boliger for kunderne og har i øjeblikket ca. 200 projekter i byggeporteføljen til en samlet anlægssum på ca. 11 mia. kr. (2019)
  • Domea.dk er non-profit, ejet af kunderne og demokratisk ledet