;

Domea.dk: Poul Rasmussen genvalgt som formand for to år

08. apr 2019

Poul Rasmussen er fortsat formand for Domea.dk. Det ligger fast, efter at han på Domea.dks årlige repræsentantskabsmøde den 5. april blev genvalgt for en toårig periode. Poul Rasmussen er formand for boligselskabet Domea Vordingborg og medlem af en række almene boligselskabers bestyrelser.

 

Repræsentantskabet i en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer består af bestyrelsesmedlemmer fra de ca. 90 boligselskaber, der er kunde hos Domea.dk. Og der var fuld opbakning fra beboerdemokraterne, da Poul Rasmussen gik på scenen og takkede for valget.

 

- Jeg er glad for og stolt over valget, og jeg er glad for dermed at kunne fortsætte linjen, som vi er ved at lægge for Domea.dk. Jeg ser frem til at sende de planer, der lige nu ligger på papiret, ud at leve i 2020, siger Poul Rasmussen, der med valget forsætter i spidsen for Domea.dks kunder - de almene boligselskaber - og de ca. 60.000 boliger, de tilsammen ejer.

 

Ud over Poul Rasmussen blev fire andre bestyrelsesmedlemmer valgt. Det drejer sig om Svend Erik Johansen (formand for BSB Svendborg - genvalg), Kim Randrup (formand for Boligselskabet Rosenvænget i Frederikssund - genvalg), Lene Hansen (formand for Boligselskabet Trollebo i Næstved - ny) og Jesper Michael Hasemann (formand for boligselskabet Domea Aabybro - ny).

 

 

Fakta om Poul Rasmussen:

 

  • Poul Rasmussen er 59 år.

  • Han har været medlem af Domea.dks bestyrelse siden den 1. februar 2016.

  • Den 20. maj samme år blev han valgt til næstformand.

  • Den 12. december 2017 blev han første gang valgt som formand.

  • Han modtog genvalg for en etårig periode den 1. juni 2018.

  • Den 5. april 2019 blev han genvalgt til posten for en toårig periode.