;

Aars Boligforening markerer jubilæum og direktørskifte

28. sep 2018

Der er sket meget siden direktør Jens Sveistrup Damgaard den 1. februar 1990 tiltrådte som chef for Aars Boligforening. Det er lykkedes at fjerne Aars som sort plet på Danmarkskortet med hensyn til almennyttige boliger. 1. november 2018 afløser Brian Larsen, nuværende direktør i Jutlander Banks Aars-afdeling, den legendariske chef Jens Damgaard.

 

I Jens Damgaard chefperiode er antallet af lejemål steget fra cirka 250 til cirka 1200, administrationspersonalet øget fra en til seks og antallet af viceværter fra to til 13.

 

Jens Damgaard kommer ikke til at kede sig, når han går på pension. Han vil dyrke sin interesse for sang og musik og lære at spille klaver. Så vil han gå på tysk-kursus for at udbygge sprogkundskaberne fra sin barndom og ungdom i det sønderjyske. Der  skal også være tid til at passe hans gård og fortsætte avlsarbejdet med  heste af holstener-racen, som for øjeblikket tæller 17 heste. Endelig glæder den afgående boligforeningsdirektør sig til at få bedre tid til en ridetur i skov og natur.

 

Den ny direktør, Brian Larsen, er uddannet i Sparekassen Himmerland, Aars. Han har været afdelingsdirektør i Tønder Banks afdeling i Tinglev og herefter afdelingsdirektør i Den Jyske Sparekasses afdeling i Sdr.Omme, før han i 2005 vendte tilbage til fødebyen Aars.

 

Aars Bolihgforening markerer direktørskiftet i forbindelse med boligforeningens 75-års jubilæum ved en reception på Aars Hotel fredag den 12. oktober 2018 kl.13.00-16.00.