;

Foto: Camilla Sverdlin-Højer er 43 år og fik sin advokatbestalling i 2012. Foto: Mikal Schlosser

Ny juridisk chef i Domea.dk

10. okt 2018

Den 1/11 tiltræder Camilla Sverdlin-Højer stillingen som juridisk chef i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Camilla er advokat og har et imponerende karriereforløb bag sig.

- Med Camilla Sverdlin-Højer får vi en garvet advokat, der kender den almene branche ud og ind. Det glæder mig, at det er lykkes os at tiltrække en så kompetent profil, og jeg ser frem til samarbejdet med Camilla, siger Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk.

Stillingen som juridisk chef indebærer bl.a. betjening af Domea.dks bestyrelse, kunder og ikke mindst vil hun fungere som rådgiver for chefer og direktionen. Sideløbende vil hun varetage sine hverv i den almene sektor, herunder som udpeget boligdommer ved udvalgte byretter, sit hverv som medlem af Beboerklagenævnet i Lyngby-Taarbæk Kommune samt som suppleant i Beboerklagenævnet i København, Ballerup, Tårnby samt Gribskov & Halsnæs Kommune.

Camilla kommer fra Boligforeningen AAB. Før det har hun været advokat hos Sirius Advokater, souschef i Advokatnævnets sekretariat og dommerfuldmægtig i Sø- og Handelsretten, hvor hun kom fra en stilling som fuldmægtig i hhv. Justitsministeriet og Folketinget.

Camilla er 43 år og uddannet cand.jur. fra Københavns universitet i 2001, og hun fik sin advokatbestalling i 2012.

Privat er Camilla gift med Michael, og parret har to drenge på 10 og 12 år. Fritiden går med familieliv, rejser, venner og dans, ligesom Camilla ihærdigt deltager i den øvrige families karatetræning og pistolskydning.