;

Poul Rasmussen genvalgt som formand i Domea.dk

01. jun 2018

Fredag den 1. juni 2018 blev Poul Rasmussen genvalgt som bestyrelsesformand for den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Det skete på Domea.dks årlige repræsentantskabsmøde i Nyborg på Fyn. Poul Rasmussen fortsætter dermed som spydspids for beboere og boligselskaber, der er kunder hos Domea.dk, det næste år. Svend Overgaard blev genvalgt som næstformand for en toårig periode.


Poul Rasmussen blev fredag den 1. juni 2018 genvalgt som formand for Domea.dks bestyrelse til store klapsalver fra salen på Hotel Nyborg Strand på Fyn, hvor Domea.dks årlige repræsentantskabsmøde blev afholdt.

Poul Rasmussen har været formand for en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer siden den 12. december 2017, hvor han på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde blev valgt som formand, da den hidtidige formand trak sig. Indtil da var han næstformand.

Ved samme lejlighed blev Svend Overgaard valgt som ny næstformand, og han har også netop opnået genvalg den 1. juni 2018. Han er valgt for en toårig periode, mens formanden, Poul Rasmussen, er valgt for et år.

- Jeg er utrolig glad for den opbakning, der er til vores arbejde i bestyrelsen til at gøre Domea.dk klar til fremtiden. Det viser med al tydelighed, at vi er på rette spor. Derfor er jeg stolt over, at repræsentantskabet har vist mig tilliden og genvalgt mig til formand, siger Poul Rasmussen, der bor i Vordingborg, hvor han er afdelingsformand i Kirsebærplantagen og næstformand i Boligselskabet Domea Vordingborg.

Boligselskabet Domea Vordingborg er en de ca. 90 boligselskaber, der er fuld- eller forretningskunde hos Domea.dk. I alt ejer Domea.dks kunder ca. 60.000 almene boliger.

Vi skal gøre det attraktivt at bo alment
Det årlige repræsentantskabsmøde i Domea.dk er en del af et program, der strækker sig over to inspirerende og hyggelige dage på Fyn for beboerdemokrater fra hele landet. Ud over repræsentantskabsmødet består programmet af garantforsamling og af Landskonferencen, som med temaet 'Det gode boligliv' inspirerer og involverer deltagerne gennem oplæg, debat og workshops med netop deres drømme for det gode boligliv som udgangspunkt.

For formanden er der ingen tvivl om, hvad det gode boligliv er.

- Det gode boligliv er for mig at bo i trygge rammer, hvor man kommer hinanden ved. Det vigtige er livet mellem husene. Det er rammer, jeg værner om, og som jeg tager med mig ind i bestyrelsesarbejdet, hvor vi hele tiden skal lægge os i selen for at gøre det attraktivt at bo alment - og det til en husleje, der er til at betale for almindelige mennesker. Det er vigtigt at huske, at vi i bestyrelsen er valgt af beboerne for beboerne, siger Poul Rasmussen.