;

Direktør stopper

04. sep 2017

Birte Flæng Møller, direktør for Boliggården i Helsingør, har valgt at stoppe med udgangen af august i år. Birte Flæng Møller har ledet Boliggården, der er Helsingørs største boligselskab, siden hun tog springet til direktør i 1999.

Birte Flæng Møller blev ansat i det daværende Helsingør Boligselskab i 1994 som souschef og senere som direktør i 1999. I 2011 besatte hun stillingen som direktør i Boliggården – som opstod efter fusionen imellem Helsingør Boligselskab og A/B Kingo. Ud over sit virke som direktør i Helsingør, har Birte Flæng Møller bestredet en række tillidsposter og bestyrelsesposter i kooperationen, og hun har været særdeles aktiv i det boligpolitiske arbejde i BL – Danmarks Almene Boliger, herunder som formand for BL’s 2. kreds og som medlem af BL’s hovedbestyrelse. Derudover har Birte Flæng Møller været næstformand i Landsbyggefondens bestyrelse, medlem af Realdanias repræsentantskab, ligesom hun aktuelt bestrider posten som formand for alment debatforum under Realdania.

Birte Flæng Møller fortsætter som næstformand i den grønlandske boligorganisation Illut A/S. Fritiden, som der fremover bliver mere af, skal deles imellem passionen for roning og familien.