;

Lederskifte i Arbejdernes Andels-Boligforening, Varde

17. okt 2017

Ny direktør, Michael Kornager

Den 1. november 2017 tiltræder Michael Kornager som ny direktør i AAB, Varde.


Michael kommer fra en stilling som logistikchef ved Århus Universitetshospital. Han er uddannet cand.oecon. i økonomi/samfundsvidenskab og efterfølgende en MBA i forandringsledelse.


Michael har i sit arbejdsliv været leder, både i små og større organisationer, samt haft hjerte og interesse for de borgere, der midlertidig har brug for ekstra hjælp og støtte.


Michael Kornager er 56 år, er gift og har en voksen søn, er vejlenser. Han forventer at flytte til Varde.

Boligorganisationen byder Michael Kornager velkommen og glæder os til samarbejdet.

 Afgående forretningsfører, Lone Horsbøl Pedersen

Den 30. november har Lone Horsbøl Pedersen sidste arbejdsdag som forretningsfører i AAB,Varde, hvorefter hun går på efterløn pr 31. december 2017.


Lone H. Pedersen blev ansat i boligorganisationen den 24. januar 1989. Den 1. december 1998 blev hun forretningsfører efter flere år som bogholder.

Lone H. Pedersen har været med til at udvikle og forme AAB, Varde, igennem de seneste næsten tredive år.

Der er sket en stor udvikling, især indenfor it – der er meget, som er anderledes end i 1989.


Hun har opbygget et stort netværk, både i erhvervslivet og blandt politikere. Lone er yderst respekteret og vellidt af samarbejdspartner, personale, bestyrelse og ikke mindst af beboere.


Lone er vardenser. Efter en kort periode i hovedstaden flyttede familien tilbage til Varde. Lone er 62 år, gift og har en voksen søn. Hun glæder sig til at nyde sit otium sammen med sin mand. Tiden skal bruges på at læse og være sammen med familien.

Boligorganisationen siger tak for godt samarbejde og god ledelse af AAB, Varde, og ønsker en god og spændende pensionisttilværelse for Lone H. Pedersen.

 

Reception: I anledning af lederskiftet i Arbejdernes Andels-Boligforening, Varde, vil der den 30. november 2017 være en reception fra kl. 13.30 til kl. 17.00 i boligforeningens lokaler på Skansen 8, hvor alle er velkomne til at byde den nye direktør Michael Kornager velkommen og sige farvel til forretningsfører Lone H. Pedersen.


På vegne af bestyrelsen