;

25-års-jubilæum: Erik Lønne Gottfredsen

02. jun 2017

Regionsdirektør Erik Lønne Gottfredsen kunne fredag den 2. juni 2017 fejre sit 25-års-jubilæum hos Domea.dk.

 

I sit arbejde har Erik altid lagt stor vægt på, at Domea.dk giver boligorganisationerne en god kundeoplevelse. I de senere år har bl.a. konsolideringen af 2015-strategien haft Eriks fokus. En strategi, der skal sikre, at Domea.dk bliver markedsleder inden for effektiv ejendomsdrift og administration til gavn for kunderne.

 

Erik Lønne Gottfredsen er uddannet bygningskonstruktør. Den solide byggetekniske indsigt gør, at Erik har forudsætningerne for at skabe spændende, fremtidssikrede boliger, som alle har råd til at bo i, hvilket er kernen i Domea.dk’s byggepolitik.

 

I 1987 blev Erik færdiguddannet som bygningskonstruktør. I 1992 gjorde han sit indtog i den almene boligbranche. Først som driftschef og siden som byggekonsulent i Dansk Boligselskab. Allerede i 2001 blev Erik udnævnt til regionschef i Frederikssund, og herefter i 2003 regionschef i Haderslev. Som en del af den daglige ledelse var Erik en af hovedspillerne i den fusion, der skabte Domea, som siden fik ”.dk” med i navnet. I sommeren 2013 blev Erik udnævnt til regionsdirektør i Domea.dk Vest med hovedsæde i Vejle.

 

Erik Lønne Gottfredsen bor i Haderslev, er gift med Yvonne, og tilsammen har de fire børn. I sin fritid holder Erik sig i gang med mountainbike i skoven, jagt og skiløb.

Nyheder