;

Poul Rasmussen er valgt som ny formand for Domea.dk

18. dec 2017

På et ekstraordinært repræsentantskabsmøde 12. december 2017 er den hidtidige næstformand for Domea.dk’s bestyrelse, Poul Rasmussen, blevet valgt som ny formand. Bestyrelsesmedlem Svend Overgaard er ny næstformand. Valget giver derved også plads til, at Lone Haue Bentsen indtræder i bestyrelsen som ordinært medlem

Foto: Domea.dk

Det var et enigt repræsentantskabsmøde, der tirsdag den 12. december valgte den hidtidige næstformand Poul Rasmussen til ny formand for Domea.dk’s bestyrelse. Bestyrelsesmedlem Svend Overgaard blev valgt som ny næstformand for bestyrelsen.
Valget skete på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde, der blev afholdt, fordi Domea.dk’s tidligere formand den 7. november 2017 valgte at trække sig fra bestyrelsen af personlige årsager.

Både Poul Rasmussen og Svend Overgaard er valgt frem til den 1. juni 2018, hvor det ordinære repræsentantskabsmøde igen skal vælge formand og næstformand for en hhv. etårig og toårig periode.

Poul Rasmussen er 58 år og bl.a. næstformand i Boligselskabet Domea Vordingborg.
Svend Overgaard er 73 år og bl.a. formand i Domea Rødekro.

Med valget af Svend Overgaard som ny næstformand indtræder hans suppleant Lone Haue Bentsen i bestyrelsen som ordinært medlem. Lone Haue Bentsen er bl.a. næstformand i Boligselskabet Domea Egtved.