;

Foto: Charlotte Nørbak, der hidtil har været byggechef i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk, udnævnes til direktør for Byggeri og byudvikling samme sted.

Foto: Charlotte Nørbak, der hidtil har været byggechef i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk, udnævnes til direktør for Byggeri og byudvikling samme sted.

Ny direktør for Byggeri og byudvikling i Domea.dk

24. jun 2019

Domea.dks byggeforretning er i vækst, og med en samlet opgaveportefølje på omkring 12 mia. kr. er Domea.dks kunder samlet set Danmarks største almene bygherre, fortæller domea.dk i en pressemeddelelse. Nu udnævner Domea.dk ny direktør. Charlotte Nørbak, der hidtil har været byggechef i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk, udnævnes til direktør for Byggeri og byudvikling samme sted.


Baggrunden for udnævnelsen af Charlotte Nørbak til direktør skal netop findes i væksten og ønsket om at styrke forretningsområdet byggeri og byudvikling. Derfor indgår byggeri og byudvikling nu som et særligt indsatsområde i virksomhedens nye strategi. Det indebærer bl.a. en tættere involvering af kunderne - de almene boligselskaber og kommunerne - og at Domea.dk skruer op for indsatsen i forbindelse med rådgivning. Det gælder både i forbindelse med renoveringer, nybyggerier og udvikling af blandede byer i balance i tæt samarbejde med boligorganisationerne og kommunerne. Samtidig skal arbejdet med byggeri og byudvikling i langt højere grad have fokus på bæredygtighed.


Der er behov for nye boliger
Charlotte Nørbak ser frem til at føre Domea.dks forretning inden for byggeri og byudvikling ind i fremtiden:


"Vores kunder har gjort det godt og sat et solidt aftryk på byudviklingen i Danmark. Det arbejde vil vi selvfølgelig fortsætte med at støtte op om. Der er behov for nye boliger, hvad enten det er seniorbofællesskaber, små boliger og studieboliger eller boliger til vores mange plejekrævende ældre. Samtidig kan vi se, at behovet for renoveringer stiger, så alle kan bo i en tidssvarende bolig. Den opgave er vi selvfølgelig parate til at løfte sammen med boligorganisationerne og kommunerne," siger Charlotte Nørbak og tilføjer:

"Og så ser jeg meget frem til, at vi får sat bæredygtighed endnu tydeligere på dagsordenen. Vi er allerede i gang, når det handler om at bygge og renovere bæredygtigt, men der er stadig meget at gøre for byggebranchen bredt," siger Charlotte Nørbak.


Hun tilføjer, at også byggepladserne kan være med til at tage et socialt ansvar gennem ansættelser.


Byggeri og byudvikling vigtigt for samfundet
Domea.dks adm. direktør er glad for, at der kommer ekstra fokus på hele området inden for byggeri og byudvikling:


"Byggeri og byudviklingen er en del af vores DNA i Domea.dk, og det er vigtigt, at vi fremtidssikrer den positive udvikling, der allerede er i gang. Derfor har vi besluttet, at byggeri og byudvikling i et bæredygtigt perspektiv er et væsentligt indsatsområde i vores strategi og en indsats, som vi skal styrke i et afgørende tæt samarbejde med vores kunder," siger Thomas Holluf Nielsen, der er glad for, at Charlotte Nørbak har sagt ja til at stå i spidsen for det vigtige arbejde.


"Med udnævnelsen af Charlotte Nørbak til direktør får vi markeret, hvor vigtigt byggeri og byudvikling er, ikke bare for vores kunder, men for hele samfundet. Domea.dk er sat i verden for at gøre Danmark til et bedre og billigere sted at bo, og det kan vi kun gøre, hvis vi arbejder tæt sammen med vores kunder om at realisere deres individuelle mål, visioner og drømme. Det hele med fokus på bæredygtighed. Her kommer byggeri og byudvikling til at spille en afgørende rolle i vores arbejde med at forny det almene fællesskab," siger Thomas Holluf Nielsen.