;

Foto: Aalborgs største boligselskab, Himmerland Boligforening, fusionerer med den almene boligforening med Skørping Boligselskab.

Foto: Aalborgs største boligselskab, Himmerland Boligforening, fusionerer med den almene boligforening med Skørping Boligselskab.

Himmerland Boligforening fusionerer med Skørping Boligselskab

01. jul 2020

Aalborgs største boligselskab, Himmerland Boligforening, bliver onsdag endnu større. 1. juli fusionerer den almene boligforening med Skørping Boligselskab.


Onsdag 1. juli 2020 vokser Himmerland Boligforening med fire afdelinger - det sker i forbindelse med en fusion med Skørping Boligselskab.


"Vi har gennem nogle år stået for den praktiske administration af Skørping Boligselskab og som en naturlig forlængelse heraf følger nu en egentlig fusion.  Det betyder, at vi får fire nye afdelinger med knap 100 boliger, der alle ligger i et af Nordjyllands mest attraktive områder med kort afstand til blandt andet Rold Skov", siger direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.


Ole Nielsen glæder sig over, at man som medlem af en og samme boligforening nu får adgang til et endnu mere varieret udbud af boliger.  Himmerland Boligforening har efter fusionen flere end 7.000 boliger i Aalborg, Svenstrup, Mariager og senest Skørping. 

De fire nye afdelinger er:

  • Rosengården: 10 boliger tæt ved centrum; opført 1948
  • Møllegården: 21 boliger nær centrum; opført 1968
  • Enggården: 44 boliger midt i Skørping; opført 1974
  • Damgården: 22 boliger midt i Skørping; opført 1990