20. DEC. 2021 KL. 13:05

Er I tilmeldt til de nye indkøbsnetværk?

COLOURBOX32495237

Effektiveringsaftalen fra januar sidste år lagde vægt på indkøb. Foto: Colourbox

Der skal købes bedre og billigere ind i de almene boligorganisationer. Det er et krav i effektiviseringsaftalen. Nye netværk skal hjælpe.

Indkøb er et af flere vigtige emner i den ny effektiviseringsaftale, som kom på plads i begyndelsen af 2021.

”Helt konkret skal der som en del af aftalen, etableres indkøbsnetværk i Øst og Vest, blandt de almene boligorganisationer, hvor vi skal erfaringsudveksle om de gode og effektive indkøbsløsninger,” siger Mikkel Jungshoved, der er teknisk konsulent i BL-Danmarks Almene Boliger

Der er allerede sparet meget store beløb hos landets almene boliger på græsslåning, forsikringer, belysning, malerarbejde, når beboerne flytter ud etc.

Indkøb er fortsat et vigtigt indsatsområde inden for optimering af den almene sektors drift, administration og byggeri, ikke mindst fordi at optimering af indkøb slår direkte igennem i effektivitetstallene og ikke mindst på beboernes husleje.

Mikkel Jungshoved

Teknisk konsulent, BL-Danmarks Almene Boliger

Læs senere artikler

”Vi køber ind for andre folks penge, så det er en pligt at købe strategisk og smart ind”

Læs nu
Læs senere
Tilføjet til læse listen

Men mange steder er der stadig potentialer for effektivisering.

”Indkøb er fortsat et vigtigt indsatsområde inden for optimering af den almene sektors drift, administration og byggeri, ikke mindst fordi at optimering af indkøb slår direkte igennem i effektivitetstallene og ikke mindst på beboernes husleje,” siger Mikkel Jungshoved.

Tanken er, at medlemmerne i de nye indkøbsnetværk skal spille hinanden gode. Komme med gode erfaringer og tage de gode råd fra andre med hjem.

Netværket henvender sig til alle medarbejdere i det almene med ansvar for indkøb, eller som foretager med store indkøb i organisationen. For eksempel indkøbschefer og indkøbskonsulenter men også direktører og administrationschefer.

Tilmeld dig her, og læs mere: Nye indkøbsnetværk (bl.dk)

Om skribenten

Fik du

læst disse?

Gitte Linde Og Allan Dam Madsen Slipper For At Skrive Mange Mails, Når De Tager En Hurtig Snak Ved Skærmen. Foto Charlotte Scott Hansen Udlejning og ejendomsfunktionærer flyttede sammen – fik meget bedre arbejdsdag
Allan Werge_Foto Andreas Holm Hansen (2) Allan Werge ny formand for BL
Folketingssalen Christoffer Regild 07 Boligaftale med 10 milliarder kroner vedtaget i Folketinget
Hanne Kjær Kristoffersen Boliggården 1 Boligselskab tilbyder hjemmearbejde for at kunne ansætte folk
Se alle artikler ( 2417 )

0

Læseliste